Ted Bundy: Η ξαδέλφη του πιο αδίστακτου serial killer «σπάει» την σιωπή της – Μοιράζεται τις επιστολές τους όσο ήταν φυλακή – «Δεν μετανιώνω για τίποτα» (φωτό & βίντεο)

Ο πραγματικός αριθμός των γυναικών που σκότωσε παραμένει άγνωστος.

Δεν υπάρχει πιο αποκρουστικό έγκλημα από το που διέπραξε ο Τέντ Μπάντι στην  δεκαετία του 1980.

Ο Τέντ Μπάντι είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους των ΗΠΑ. Σκότωσε δεκάδες γυναίκες με αποκρουστικό τρόπο και προσπαθούσε να πείσει τους ανθρώπους γύρω του ότι είναι αθώος.

Η Daily Mail μίλησε αποκλειστικά με την Έντνα Κάουελ Μάρτιν, ξαδέλφη του κατά συρροή δολοφόνου, απαγωγέα, βιαστή και νεκρόφιλου, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο «Dark Tides: Growing up with Ted Bundy».

Buy here.

Μέσα στο βιβλίο εμπεριέχεται και η αλληλογραφία της με τον δολοφόνο μέσα από την φυλακή.

Να θυμίσουμε ότι ο Τεντ Μπάντι εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα στις 24 Ιανουαρίου του 1989. 

Συνολικά, έως και την τελευταία ημέρα της ζωής του, ομολόγησε 30 φόνους γυναικών και μικρών κοριτσιών μεταξύ του 1974 και του 1978, σε 7 διαφορετικές πολιτείες. 

Δυστυχώς, βέβαια, ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του παραμένει άγνωστος.

Η Daily Mail «φέρνει» στην επιφάνεια τα γράμματα που έστελνε στους συγγενείς του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η ξαδέλφη του είναι η πρώτη κοντινή συγγενής του Μπάντι η οποία «σπάει» τη σιωπή της, 50 χρόνια μετά τη φριχτή του δράση.

Το πρώτο γνωστό θύμα του serial killer, η ρεπόρτερ Λίζα Αν Χίλι, δολοφονήθηκε το 1974. Η Έντνα αποκαλύπτει ότι τη συνάντησε αρκετές φορές ενώ σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Η Μάρτιν ξεκίνησε να γράφει στον Μπάντι στη φυλακή το 1986, τη χρονιά που επρόκειτο αρχικά να εκτελεστεί, αν και έλαβε πολλές αναβολές έκτοτε. 

Ο στόχος της ήταν να τον πείσει να αποδεχτεί τις ευθύνες του και να αποκαλύψει τα σημεία που έθαψε τα πτώματα των θυμάτων του τα οποία δεν ανακαλύφθηκαν ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο οι συγγενείς τους θα μπορούσαν να θρηνήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, αποχαιρετώντας τους όπως θα ήθελαν και βρίσκονταν τη γαλήνη. 

«Όπως όλα τα κοντινά σου πρόσωπα, μπορούσα να δω μόνο μία πλευρά σου», γράφει σε μία επιστολή της προς τον φυλακισμένο ξάδελφό της, εξηγώντας ότι σκεφτόταν καιρό να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δίσταζε. «Τι σου συνέβη και κατέληξες να νιώθεις μια τόσο βαθιά οργή... ένα τέτοιο μίσος που σε οδήγησε να σκοτώνεις χωρίς δισταγμό, χωρίς κανένα έλεος» τον ρωτά. Αφού δεν έλαβε απάντηση στο πρώτο της γράμμα, η γυναίκα επιχείρησε ξανά να επικοινωνήσει με τον Μπάντι, ρωτώντας για τα κίνητρά του. «Πώς δικαιολογούσες στο μυαλό σου τον φόνο; Σκεφτόσουν ότι αξίζει σε αυτά τα κορίτσια να πεθάνουν επειδή σε προσέγγισαν ερωτικά; Θέλω να μάθω τι σε έκανε να ξεπεράσεις τα όρια», γράφει η ξαδέλφη του σαδιστή δολοφόνου στη δεύτερη επιστολή της.

Image

twitter

Μερικές εβδομάδες αργότερα έλαβε την επιστολή του Τεντ Μπάντι, η οποία καθυστέρησε να φτάσει σε εκείνη λόγω αυξημένων διαδικασιών ελέγχου από το προσωπικό της φυλακής. Ο Τεντ Μπάντι έγραφε στην ξαδέλφη του ότι δίσταζε να της απαντήσει επειδή δεν ήταν σίγουρος τι ήθελε να της πει. «Δεν θα απορρίψω πλήρως τις κατηγορίες σου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω σκοτώσει κανέναν» αναφέρει χαρακτηριστικά στο γράμμα του, συμπληρώνοντας ότι «δεν νιώθει τύψεις ούτε μετανιώνει για τίποτα απ' όσα έχει κάνει στη ζωή του».

Σε μια άλλη επιστολή που της έστειλε στις 13 Νοεμβρίου του 1986, ο Μπάντι περιέγραφε τις συνθήκες ζωής του μέσα στη φυλακή. «Πώς είναι η ζωή εδώ; Μένω σε ένα μικρό κελί με ένα κρεβάτι, τουαλέτα και νιπτήρα. Ζούμε με τα βασικά εδώ. Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η εμπειρία της φυλακής μπορεί να είναι είτε απελευθερωτική είτε περιοριστική. Ο Γκάντι έβρισκε έμπνευση στις εμπειρίες του στη φυλακή, αφού τον έκαναν πιο ταπεινό».

Η Μάρτιν παραδέχτηκε στην Daily Mail ότι, όπως πολλοί συγγενείς του διπρόσωπου άνδρα, έτσι η και ίδια, δεν μπορούσε να αποδεχτεί την αλήθεια για αρκετά χρόνια και πίστευε στην αθωότητα του Μπάντι. Ακόμα και όταν τελικά πείστηκαν η ίδια και οι γονείς της για την ενοχή του, συνέχισαν να έχουν επαφές με τη μητέρα του, θέλοντας να της δείξουν την υποστήριξή τους. 

Μάλιστα σε ένα γράμμα της τον Ιούλιο του 1986 η Μάρτιν λέει ότι «ανακουφίστηκαν τρομερά» όταν έμαθαν ότι αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά η εκτέλεσή του.

Διαβάστε ακόμα: Ο γόης serial killer Τέντ Μπάντυ - Σκότωσε δεκάδες κοπέλες όταν έμαθε ότι η αδελφή του ήταν η μαμά του (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ