Μαριάννα Κιμούλη: Αποκάλυψε την συμφωνία που έχει κάνει με τον πατέρα της – «Όποτε θες, είμαι εδώ» της είπε ο ηθοποιός & σκηνοθέτης (βίντεο)

Μίλησε η Μαριάννα Κιμούλη για τις "Ψυχοκόρες".

Η κόρη του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για τις «Ψυχοκόρες», αλλά και την συμφωνία που έχει κάνει με τον πατέρα της.

«Δεν νομίζω ότι όλα τα παιδιά είναι απαραίτητο να πάρουν το επάγγελμα είτε του ενός γονιού είτε του άλλου. Για ένα νεαρό παιδί είναι ένας μαγικός κόσμος αυτός της τέχνης που είτε σε μαγεύει είτε σε απωθεί πλήρως.

Διαβάστε ακόμα: Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη της Μαρίας Δαμανάκη & του Γιώργου Κιμούλη αποκαλύπτει: «Με προστάτεψαν πολύ από τη δημοσιότητα, αλλά δεν προσαρμόστηκα ποτέ» (βίντεο)


Ο πατέρας μου μού κάνει κριτική μόνο αν το ζητήσω εγώ, μόνο. Από μόνος του δεν θα μου πει τίποτα. Την έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία, δηλαδή εκείνος μου έχει πει “όποτε θες, είμαι εδώ”. Αυτό», είπε η Μαριάννα Κιμούλη.

Για την ιστορία, η πολιτικός Μαρία Δαμανάκη από το γάμο της με τον αρθρογράφο και κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Δανίκα απέκτησε δύο δίδυμα, τον Θοδωρή και την Ελένη και από τον γάμο με τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη μία κόρη, την Μαριάννα.

Διαβάστε ακόμα: Έρχονταιιι…. στο θέατρο Χυτήριο: Παιχνίδια στη Σοφίτα της Λίλλιαν Χέλλμαν, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ