Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο μαύρος sexy κορσές & η Birkin τσάντα με κόστος 30.000 - Πήγε Γερμανία για να στηρίξει τον άνδρα της, Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτό & βίντεο)

Η εμφάνιση της Ροντρίγκεζ «έκλεψε» σίγουρα τις εντυπώσεις.

Το στήριγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε ως το Ντόρτμουντ της Γερμανίας για να τον υποστηρίξει.

Ο λόγος για την εκρηκτική σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η σύντροφος του θρυλικού ποδοσφαιριστή ήταν στις εξέδρες του γηπέδου και είδε το σπουδαίο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία για το Euro 2024. 

Μαζί της ήταν ο μεγάλος γιος του Κριστιάνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, ο οποίος είδε τον πατέρα του να «γράφει» ιστορία για ακόμα μία φορά.

Η εμφάνιση της Ροντρίγκεζ «έκλεψε» σίγουρα τις εντυπώσεις, καθώς με σιγουριά είναι η πιο hot γυναίκα ποδοσφαιριστή ever!

Επέλεξε για αυτόν τον σημαντικό αγώνα με ένα ψηλόμεσο  τζιν καμπάνα και το συνδύασε με έναν σέξι μαύρο κορσέ και ένα biker jacket.

Διαβάστε ακόμα: Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ - Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! – Χέρι-χέρι στην παραλία – «Ο παράδεισος μαζί σου» (φωτό & βίντεο)

To look απογειώθηκε σίγουρα με την αγαπημένη της τσάντα Birkin αξίας 30.000 δολαρίων.

Η Ροντρίγκεζ αν και δεν είναι από την Πορτογαλία είχε στους ώμους της κασκόλ από την χώρα του συντρόφου της και πανηγύρισε τα γκολ επί της Τουρκίας! 

Φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και πολλοί φαν της Πορτογαλίας ζήτησαν να βγάλουν μαζί της μια φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Georgina Rodríguez: Ποια είναι η γυναίκα που διαθέτει Hermès Birkin σε όλα τα χρώματα; - Συνολικό κόστος πάνω από 5 εκ. μόνο για τσάντες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ