Πριγκίπισσα – Διάδοχος Λεονόρ της Ισπανίας: Η «μεγαλίστικη» εμφάνιση που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια – «Γιατί την ντύνουν σαν γιαγιά;» (φωτό)

"Είναι κρίμα, γιατί είναι όμορφη..."

Τα δέκα χρόνια της ηγεσίας του Βασιλιά Φελίπε γιόρτασε η Ισπανία και φυσικά η οικογένειά του.

Το βράδυ, η Πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Sofía επισκέφθηκαν τη Βασιλική Πινακοθήκη Συλλογών μαζί με 40 νέους από διαφορετικά μέρη της Ισπανίας για την επέτειο των 10 χρόνων βασιλείας.

Οι δυο κόρες του Βασιλιά Φελίπε και της Βασίλισσας Λετίσια αν και συνήθως κομψές, σε αυτή την σημαντική εκδήλωση δέχθηκαν αρκετά επικριτικά σχόλια για τα looks τους και κυρίως η διάδοχος του θρόνου, Leonor.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Οι αγαπημένοι royals της Ισπανίας: Η Βασίλισσα Λετίσια ποζάρει με τις πριγκίπισσες της - Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου με τον Φελίπε

Ας δούμε το look της αναλυτικά.

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους, η Λεονόρ, επέλεξε ένα σετ από το luxurious brand, sfera με κόστος 76 ευρώ.

Η Βασίλισσα Λετίσια χάρισε στην κόρη της ένα μικρό clutch με την υπογραφή του οίκου Burberry και τις Carolina Herrera γόβες της!

Τα επικριτικά σχόλια για το μεγαλίστικο style της

Όλοι σχολιάζουν πως είναι γιαγιαδίστικο, ότι είναι κρίμα να φοράει τόσο μεγαλίστικα ρούχα, γιατί είναι τόσο όμορφη και ο κόσμος αναρωτιέται πως τις ντύνει έτσι άσχημα...

Διαβάστε ακόμα: Grande δεξίωση για τα 10 χρόνια του Φελίπε στο θρόνο - Έλαμψε η βασίλισσα Λετίσια με χρυσή φούστα Massimo Dutti (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ