Vogue World: Όλες οι Vogue μαζί στο Παρίσι για μια γιορτή της μόδας που έγραψε ιστορία: Δείτε όλα τα βίντεο από την παραμυθένια νύχτα με τις πριγκήπισσες της πασαρέλας & του τραγουδιού

Παρουσίες που εξέπληξαν και σίγουρα θα συζητηθούν

Ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα γεμάτη μόδα και λάμψη!

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, (πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο) άνοιξε τις πύλες της στο Παρίσι και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Περιμένουμε πως και πως να θαυμάσουμε όλες τις συλλογές των οίκων με τα σχέδια υψηλής ραπτικής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα υπάρξουν και πρόσθετες ψηφιακές παρουσιάσεις (μια μορφή που προσαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2020) και μερικές θα είναι επίσης διαθέσιμες για livestreaming.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 αθλητές, ερμηνευτές και μοντέλα ως καλεσμένοι.

Η πασαρέλα της Vogue World στο Παρίσι έγραψε ιστορία με την Kendall και τη Gigi Hadid να μαγεύουν όλο το Place Vendôme.

Μάλιστα, πριν εμφανισθούν στο cat walk έκαναν μία εντυπωσιακή είσοδο πάνω σε άλογα, φορώντας τζάκετ, παντελόνια και μπότες από την Hermès’s fall 2024 collection.

Οι ανδαλουσιανοί παρτενέρ τους, ο επτάχρονος Django και ο εννιάχρονος Napo, επίσης δέχτηκαν το άγγιγμα του γαλλικού οίκου, αρκεί να δείτε τις φωτεινές πορτοκαλί σέλες και τις κουβέρτες από φουλάρια. Φυσικά το ντύνουν άλογα και ιππείς είναι πολύ κοντά στον πυρήνα του οίκου Hermès.

Το opening της βραδιάς ανέλαβε η ayanakamura_officiel, η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της!

Απίστευτη ήταν και η παρουσία της Serena Williams, Marie José Pérec, Jimmy Neutch ...

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της βραδιάς στη 50s μόδα, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με iconic Dior Bar Jacket, ένα κομμάτι που μας υπενθυμίζει τα τζάκετ που φορούσαν οι ιππείς σε αγώνες ιππασίας.

Είδαμε όμως και άλλα looks εμπνευσμένα από την ιππασία, από τους οίκους Balmain, Thom Browne, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela, και πολλούς ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ