Παρίσι - Η Place Vendôme πασαρέλα: Ένα θέαμα μόδας υπερπαραγωγή - Τα διασημότερα μανεκέν θάμπωσαν τον πλανήτη γιατί & η Vogue υποδέχεται τους Ολυμπιακούς στην Γαλλία

Απολαύστε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows

Η αναμονή τελείωσε!

Η Vogue World προσγειώθηκε στο Παρίσι για τον εορτασμό των 100 χρόνων γαλλικής μόδας και αθλητισμού.

Η Place Vendome φιλοξένησε πάνω από 500 αθλητές, ερμηνευτές, καλεσμένους έκπληξη και μοντέλα όπως οι @LoliBahiaa, @KendallJenner, @Palomija και @GigiHadid. 

 Η ιδέα ήταν να ταιριάξει κάθε δεκαετία της μόδας του περασμένου αιώνα – από τότε που το Παρίσι φιλοξένησε για τελευταία φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 – με ένα διαφορετικό άθλημα, από τη γυμναστική μέχρι το breakdance και την ξιφασκία.

«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε το θαύμα της γαλλικής μόδας. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη της γαλλικής κοινότητας και του κόσμου της μόδας εδώ στο Παρίσι», δήλωσε η επικεφαλής της Vogue Άννα Γουίντουρ στο AFP πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η πασαρέλα της Vogue World στο Παρίσι έγραψε ιστορία με την Kendall και τη Gigi Hadid να μαγεύουν όλο το Place Vendôme.

Μάλιστα, πριν εμφανισθούν στο cat walk έκαναν μία εντυπωσιακή είσοδο πάνω σε άλογα, φορώντας τζάκετ, παντελόνια και μπότες από την Hermès’s fall 2024 collection.

Οι ανδαλουσιανοί παρτενέρ τους, ο επτάχρονος Django και ο εννιάχρονος Napo, επίσης δέχτηκαν το άγγιγμα του γαλλικού οίκου, αρκεί να δείτε τις φωτεινές πορτοκαλί σέλες και τις κουβέρτες από φουλάρια. Φυσικά το ντύνουν άλογα και ιππείς είναι πολύ κοντά στον πυρήνα του οίκου Hermès.

Το opening της βραδιάς ανέλαβε η ayanakamura_officiel, η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της!

Απίστευτη ήταν και η παρουσία της Serena Williams, Marie José Pérec, Jimmy Neutch ...

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της βραδιάς στη 50s μόδα, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με iconic Dior Bar Jacket, ένα κομμάτι που μας υπενθυμίζει τα τζάκετ που φορούσαν οι ιππείς σε αγώνες ιππασίας.

Είδαμε όμως και άλλα looks εμπνευσμένα από την ιππασία, από τους οίκους Balmain, Thom Browne, Jean Paul Gaultier, Maison Margiela, και πολλούς ακόμα.

Διαβάστε ακόμη: Vogue World: Όλες οι Vogue μαζί στο Παρίσι για μια γιορτή της μόδας που έγραψε ιστορία: Δείτε όλα τα βίντεο από την παραμυθένια νύχτα με τις πριγκήπισσες της πασαρέλας & του τραγουδιού

Διαβάστε ακόμη: Katy Perry: Αποκαλυπτική εμφάνιση με μαύρο φόρεμα γεμάτο cut outs - Wet look & έντονο σεξαπίλ! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ