Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της - "Άγγελε μου, φώτισες τις καρδιές μας - Σε αγαπάμε τόσο πολύ" (βίντεο)

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Μαρία Μενούνος.

Η γνωστή παρουσιάστρια γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο η Μαρία Μενούνος έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς κράτησε στην αγκαλιά της την Αθηνούλα της μέσω παρένθετης μητέρας.

Έκτοτε, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο instagram δείχνοντας μας πόσο ευτυχισμένη είναι με την υπέροχη οικογένεια που δημιούργησε μαζί με τον καλό της, Keven Undergaro.

Το απόγευμα της Κυριακής έκανε ακόμη μία ανάρτηση και συγκεκριμένα ένα βίντεο αφιερωμένο στην μικρή της που έγινε ενός έτους.

«Ποτέ μην μεγαλώσεις! Αθηνά, φώτισες τις καρδιές και τις ψυχές μας με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να εκφράσουμε με λόγια.

Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτή την όμορφη ευλογία στην οικογένειά μας. Αθηνά, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε ευγνώμονες για κάθε ευλογημένη στιγμή μαζί σου. Χαρούμενα πρώτα γενέθλια άγγελε μου», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Η Ελληνίδα που έγινε διάσημη στην Αμερική – Ο «βράχος» της ζωή της, οι καρκίνοι & το happy end (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς - «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλα»

Διαβάστε ακόμη: Μας κατασυγκίνησε η Μαρία Μενούνος: 3 χρόνια χωρίς τη μητέρα της - "Μου λείπει τόσο πολύ ..." (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ