Kevin Costner: Ζήτησε από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να γυρίσουν το «Bodyguard 2» & δέχθηκε – Το ατελείωτο project & η διαμάχη του ηθοποιού με την βασιλική οικογένεια (φωτό)

"Ήταν πολύ γλυκιά", συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Εσείς το ξέρατε πως ο star του Hollywood, Kevin Costner είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με την βασιλική οικογένεια στην δεκαετία του 1990;

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο «The Howard Stern Show» και επιβεβαίωσε ότι ένα σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 1992 «The Bodyguard», στην οποία πρωταγωνίστησε με την Γουίτνεϊ Χιούστον, ήταν πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα με συμπρωταγωνίστρια την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Γιατί δεν προχώρησε αυτό το υπέροχο project;

Ο λόγος, δυστυχώς ήταν ο θάνατος της Πριγκίπισσας…

«Όταν η Νταϊάνα πέθανε, περίπου ένα χρόνο αργότερα είχε διαρρεύσει ότι ετοίμαζα το “Bodyguard 2” μαζί της. Και αυτό που συνέβη ήταν ότι η βασιλική οικογένεια στράφηκε λίγο εναντίον μου», είπε. «Σαν (να λένε) “όχι, δεν είναι αλήθεια”. Και στην πραγματικότητα έγινε κάπως άσχημο», συνέχισε ο Κόστνερ. «Και το άφησα για λίγο. Απλώς γινόταν όλο και πιο άσχημο». 

Ο Kevin Costner είπε ότι κατέληξε να επικοινωνήσει με τη Σάρα Φέργκιουσον, Δούκισσα του Γιορκ και πρώην σύζυγο του Πρίγκιπα Ανδρέα, η οποία είχε αρχικά φέρει σε επαφή τον ηθοποιό με την Νταϊάνα και να ζητήσει τη βοήθειά της. 

«Τελικά τηλεφώνησα στη Σάρα και είπα, “Σάρα, πρέπει να μου πεις ποιος είναι επικεφαλής της κατηγορίας για αυτό το θέμα”. Και μου λέει, “όχι, όχι, όχι, Κεβ, δεν θέλεις να τους μιλήσεις”. Είπα “Ναι, θέλω”. Τους τηλεφώνησα και τους είπα “θα σας πω κάτι, πρέπει να το σταματήσετε γιατί είναι αλήθεια. Και αν δεν σταματήσετε, θα ξεκινήσω εγώ. Γιατί ήταν (αλήθεια)”».

Πως ο ηθοποιός ζήτησε από την «Βασίλισσα» των ανθρώπων να γίνει η συμπρωταγωνίστρια του

Την εποχή που ο Costner προσπαθούσε να κάνει το «The Bodyguard 2», η Νταϊάνα ήταν χωρισμένη από τον πρώην σύζυγό της Πρίγκιπα Κάρολο τότε, και ήταν σε διαμάχη με τη βασιλική οικογένεια, υπενθυμίζει η New York Post.

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς έκανε την Νταϊάνα να συμφωνήσει να κάνει την ταινία. «Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι άρχισα να της μιλάω μέσω της Σάρα και είπα, “Κοίτα, θα κάνω το Bodyguard 2 και νομίζω ότι μπορώ να το φτιάξω γύρω σου. Θα σε ενδιέφερε;”», ανακάλεσε ο ηθοποιός και αναφερόμενος στην αντίδραση της πριγκίπισσας είπε ότι η απόφασή της ήταν θετική. «Και λέει, “Ναι. Η ζωή μου πρόκειται να αλλάξει.” Δεν έψαξα πραγματικά σε βάθος, αλλά νόμιζα ότι καταλάβαινα τι έλεγε».

Διαβάστε ακόμα: Η παράκληση της Κάρολιν Μπέσετ Κένεντι στον σύζυγο της, JFK Jr μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Πάρε τηλέφωνο τον Ουίλιαμ & τον Χάρι» (φωτό & βίντεο)

Και πρόσθεσε, «Ήταν πολύ γλυκιά και μιλήσαμε. Τη δεύτερη φορά που μιλήσαμε, είπε, “Θα υπάρξει μια σκηνή φιλιού;». Είπα, “θες να υπάρξει κάποια;”. Είπε “ναι”, και είπα “Τότε θα την κάνουμε”. Δεν επρόκειτο να κάνω ένα πλήρες ειδύλλιο για εκείνη. Αλλά θα ήταν μια στιγμή που θα το κάναμε. Και ήταν τόσο γλυκιά με αυτό».

Τελικά η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 σε ηλικία 36 ετών και ο Κόστνερ αποφάσισε να μην προχωρήσει με το σίκουελ του «The Bodyguard». «Δεν θα μπορούσα να αντικαταστήσω την πριγκίπισσα Ντι», είπε.

Όταν ο Kevin Costner συναντήθηκε με τον πρωτότοκο γιο της Νταϊάνα, Ουίλιαμ

Ο Κόστνερ αποκάλυψε επίσης ότι χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ήρθε σε επαφή με τον μεγαλύτερο γιο της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος ήθελε να συναντηθεί με τον ηθοποιό στη Σκωτία. «Συναντιόμαστε σε ένα δωμάτιο. Δεν υπάρχει κανείς στο δωμάτιο. Κάθισα απέναντί ​​του και με κοίταξε και μου είπε: “Άρεσες στη μαμά μου”. Ήταν το πιο γλυκό, το πιο ευγενικό πράγμα. Πίστεψε την ιστορία, και είτε το πιστεύεις είτε όχι μετά τη συζήτηση με τη βασιλική οικογένεια, περίπου δύο χρόνια αργότερα ο μπάτλερ βγήκε και είπε: “Ναι, ήταν αλήθεια αυτό που έλεγε ο Κέβιν, ότι αυτή [η Νταϊάνα] θα το έκανε''».

Διαβάστε ακόμα:Tom Selleck: Ο ηθοποιός αποκάλυψε μετά από 39 χρόνια γιατί χόρεψε με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Έτσι, την έσωσε από τα κουτσομπολιά (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ