Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Ευνοούνται σχέσεις, επαφές & επικοινωνία με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος είναι σαφώς πιο άνετη ως μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Η μέρα ξεκινά με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το πρωί δίνοντας μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες και μεγαλύτερη έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια πιο απαιτητική επικαιρότητα το πρωί. Στην πορεία όμως η Σελήνη συναντά σε τρίγωνο τον Δία στους Διδύμους το απόγευμα και επειδή αυτή η όψη σχηματίζεται σε δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα μπορεί να βοηθήσει να είμαστε πιο αισιόδοξοι με κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Αξιοποιήστε το απόγευμα για βόλτες, συναντήσεις κι ευχάριστες επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικό το πρωινό για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο κι ενδεχομένως με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να αναλάβετε τον ρόλο του μεσάζοντα προκειμένου δυο αντίθετες πλευρές να ομονοήσουν. Η αλήθεια είναι ότι καταφέρνετε εύκολα να ισορροπήσετε ακόμη κι όταν τα πνεύματα είναι οξυμένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο σας. Και ειδικά όταν κάποιοι σας βάζουν ελαφρά τη καρδία σε αυτό τον ρόλο είναι το χειρότερο σας. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας, ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων, αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. Πόση ασφάλεια και σταθερότητα δηλαδή θα σας παρέχει μια τέτοια πρόταση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι στη δουλειά και να αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιο τρόπο γι’ αυτή την κατάσταση μπορεί να έχετε φταίξει κι εσείς οι ίδιοι, ειδικά αν είσαστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες σήμερα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και για την πορεία των καταστάσεων να σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις. Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως, αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο, αλλά με ένα πιο θετικό κι ευχάριστο τρόπο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ