Margot Robbie - Tom Ackerley: Η σπάνια συνέντευξη του ζευγαριού - Μιλούν για τον επιτυχημένο γάμο τους – «Είμαστε μαζί 24 ώρες τη μέρα» (φωτό & βίντεο)

"Η επικοινωνία μας είναι άψογη"

ταλαντούχα ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι και ο σύζυγός της Τομ Ακερλέι μίλησαν για τον γάμο και την καθημερινότητα τους ως ζευγάρι.

Το ζευγάρι έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στους Sunday Times, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι περνάει σχεδόν ολόκληρη την ημέρα του μαζί. «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τομ Ακερλέι.

Οι ζωές τους μοιάζουν πολύ και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άψογη!

«Δεν εργαζόμαστε μεμονωμένα πάνω σε κάτι. Είμαστε μαζί και δεν έχουμε εναλλαγές. Πλέον, όλα έχουν γίνει ένα», είπε σχετικά με το πώς μπορούν να συνδυάσουν τη ζωή και την καριέρα τους.

Να θυμίσουμε πως ο σύζυγος της Μάργκοτ Ρόμπι είναι γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης. 

Image

Μαζί ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment.

Image

Διαβάστε ακόμα: Margot Robbie & Cate Blanchett: Διαμαντένιο φόρεμα για την μία – Ογκώδες φούξια φόρεμα με κρόσια για την άλλη – Τράβηξαν όλα τα βλέμματα (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι στη συνέχεια της συνέντευξής του τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τους κάνουν να τσακωθούν, ενώ ανέφερε πως οι αφορμές είναι συνήθως χαζές. «Στο σπίτι για παράδειγμα μπορεί να τσακωθούμε για τα μπισκότα σοκολάτας. Εγώ προτιμώ εκείνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μάργκοτ εκείνα από την Αυστραλία», ανέφερε.

Ωστόσο, εξήγησε πως ποτέ δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, όσο διαφορετικοί άνθρωποι κι αν είναι. 

Image

twitter

Για την ιστορία η λαμπερή ηθοποιός και ο δημοφιλής σκηνοθέτης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2016.

Κρατούν σε γενικές γραμμές τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πάντα διακριτικοί.

Διαβάστε ακόμα: Margot Robbie: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της -Τόλμησε το strawberry blonde – Η πολύ σέξι τάση για αυτή τη σεζόν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ