Vintage Pic: H Μπάρμπαρα Στέιζαντ με τον 1ο σύζυγό της Έλιοτ Γκουλντ στο ταξίδι του μέλιτος – Βουτιές & πειράγματα σε luxurious ξενοδοχείο στο Beverly Hills

Η τραγουδίστρια είναι πολύ πειραχτήρι!

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφές και παραγωγός ταινιών , Μπάρμπαρα Στρέιζαντ με τον πρώτο της σύζυγο και επίσης ηθοποιό, Έλιοτ Γκουλντ στο ταξίδι του μήνα του μέλιτος στο Beverly Hills.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vintage hollywood (@vintagee_hollywood)

Αυτές οι διασκεδαστικές και vintage φωτογραφίες απεικονίζουν τον θυελλώδη ερωτά τους που όμως δεν κράτησε πολύ, αφού παντρεύτηκαν το 1963 και χώρισαν το 1971.

Το ζευγάρι φαίνεται πως απήλαυσε τις διακοπές του στην πισίνα του ξενοδοχείου, αφού η θρυλική τραγουδίστρια δεν μπορεί να σταματήσει να πειράζει τον ηθοποιό και να κάνουν βουτιές.

Διαβάστε ακόμα: Η ιστορία μιας μυθικής εμφάνισης : Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στο πρώτο της Όσκαρ & το υπέροχο σύνολο του Arnold Scaasi -ο σχεδιαστής που έντυσε πολλές "πρώτες κυρίες" των ΗΠΑ (φώτο)

Image

Για την ιστορία, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ παντρεύτηκε τον Γκούλντ το 1963 και έχουν μαζί έναν γιο, τον μονάκριβο της τραγουδίστριας, τον Τζέισον.

Image

Image

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ- Τζον Πίτερς

twitter

Έχει περάσει από δύο μεγάλες σχέσεις με τον Αμερικάνο παραγωγό Τζον Πίτερς και τον επίσης παραγωγό, Ρίτσαρτν Μπάσκιν, 

Image

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ -Τζέιμς Μπρόλιν.

Ο σύζυγος της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ από το 1998 ως σήμερα είναι ο ηθοποιός, Τζέιμς Μπρόλιν.

Διαβάστε ακόμα:  Ο Βασιλιάς Κάρολος κάλεσε την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στη στέψη του -  Η σχέση τους πηγαίνει πριν από τον γάμο με την Νταϊάνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ