Greek TopWomen Awards 2024 - Βραβείο στην Δέσποινα Ξυνού - Η Πρόεδρος & Ιδρύτρια της OK Anytime – Ένα λαμπρό παράδειγμα ηγέτη που συνδυάζει την επιχειρηματική επιτυχία με την κοινωνική συνεισφορά

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Δέσποινα Ξυνού - Ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Δέσποινα Ξυνού, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της OK Anytime, μίας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων, τα αγαπημένα μας mini supermarkets που στηρίζουν την γειτονιά και τους ανθρώπους της. Με σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕ. Παράλληλα με την σπουδαία επιχειρηματική της πορεία, παντρεύτηκε και απέκτησε δύο γιους, σήμερα φοιτητές. Την βραβεύουμε ως ηγέτη και συνδιαμορφωτή του λιανεμπορίου στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό - Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου - Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)

Η Δέσποινα Ξυνού, CEO και Πρόεδρος της OK Anytime, είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα. Με πτυχίο Μηχανολόγου & Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), η Δέσποινα διαθέτει μια στιβαρή εκπαιδευτική βάση που ενισχύει την ηγετική της ικανότητα και στρατηγική σκέψη.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 2003, η OK Anytime έχει αναδειχθεί ως η πιο οργανωμένη μορφή «καταστήματος ευκολίας» στην Ελλάδα, σημειώνοντας συνεχή ανάπτυξη και κερδίζοντας μερίδια αγοράς και βραβεία. Με ένα δίκτυο που αριθμεί 110 καταστήματα franchise, η OK Anytime θεωρείται μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες λιανεμπορίου στη χώρα.

Η Δέσποινα Ξυνού φέρει την ευθύνη για τη δημιουργία, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την ενσωμάτωση της στρατηγικής κατεύθυνσης της εταιρείας. Εξασφαλίζει ότι η ηγεσία της OK Anytime διατηρεί συνεχή επίγνωση τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού ανταγωνιστικού τοπίου, των ευκαιριών επέκτασης, της πελατειακής βάσης, των αγορών, των νέων εξελίξεων του κλάδου και των προτύπων. Εστιάζει επίσης στην ανάπτυξη και εκτέλεση μακροπρόθεσμων στρατηγικών, με στόχο την αύξηση της αξίας των μετόχων.

Πέρα από τα καθήκοντα διοίκησης της αλυσίδας, η Δέσποινα διατηρεί ενεργό ρόλο ως μάνατζερ και μέντορας, συμμετέχοντας σε προγράμματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης όπως το OPAP Forward. Μέσω αυτής της δράσης, στηρίζει τη νέα γενιά επιχειρηματιών, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις της.

Η Δέσποινα Ξυνού αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα ηγέτη που συνδυάζει την επιχειρηματική επιτυχία με την κοινωνική συνεισφορά, διαμορφώνοντας το μέλλον του λιανεμπορίου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ