Λένα Ζευγαρά για Eurovision: «Δεν με έχω φανταστεί αλλά είμαι τολμηρή - Θα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου» (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η δημοφιλής καλλιτέχνης σε πρωινή εκπομπή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Λένα Ζευγαρά.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Μουτσινάς στην αναγνωρισιμότητα της.

 «Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Δεν το έχω σκεφτεί σίγουρα είμαι τολμηρή Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα στη δουλειά μου. Δεν με έχω φανταστεί αλλά θα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Δεν ξέρω αν το λαϊκό στοιχείο θα αρέσει. Δεν το έχω επεξεργαστεί για να σου πω “Ναι Κατερίνα θα πήγαινα με ένα τσιφτετέλι ή με μια μπαλάντα”».


«Στην ουσία μού είχανε πει ότι το τραγούδι μου παίζει καθημερινά στο Καλό μεσημεράκι στο Οpen. Εγώ τότε ξεκινάω στην Αθήνα κι έγινε μία πρόταση να πάω στον Νίκο. Θα ήταν είτε η πρώτη είτε η δεύτερη τηλεοπτική μου εμφάνιση. Πηγαίνω και βλέπω να σπάνε πιάτα στο πλατό. Εγώ ντροπαλούλα πρώτη φορά στην τηλεόραση ένιωθα άγχος και πίεση κι έβλεπα μία τρέλα μέσα στο πλατό να σπάνε πιάτα…».


Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης ... Εγώ Αθήνα εσύ Θεσσαλονίκη! Βρήκε χρόνο για την πρεμιέρα του Αργυρού μαζί με τον Τάιλερ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Βερνίκου: Με vintage τζιν σακάκι στην πρεμιέρα του Αργυρού - Απογείωσε το casual σικ!

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε την Λένα Ζευγαρά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, Fantasia.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ