Taylor Swift: Ανέβασε στην σκηνή τον εκλεκτό της καρδιάς της, Travis Kelce – Έδωσαν ένα συγκλονιστικό show & οι fans δεν σταματούσαν να ζητωκραυγάζουν (φωτό & βίντεο)

Αυτό σίγουρα κάνεις δεν το περιμένε...

Χαμός γίνεται στις συναυλίες που κάνει η κορυφαία τραγουδίστρια της γενιάς της, Τέιλορ Σουίφτ.

Στην χθεσινοβραδινή συναυλία στο Λονδίνο όμως αυτό που έγινε είναι το κάτι άλλο!

Κάνεις δεν το περίμενε!

Η Τέιλορ Σουίφτ ανέβασε στη σκηνή τον σύντροφό της Τράβις Κέλσι.

Ο παίκτης του NFL δεν ανέβηκε απλά στην σκηνή, αλλά έδωσε ολόκληρο σόου με την Τέιλορ Σουίφτ. 

Το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα σκετς με το τραγούδι «I Can Do It With a Broken Heart». Στο σκετς, ο Τράβις Κέλσι παίρνει στην αγκαλιά του την σύντροφό του από μια υποτιθέμενη λιποθυμία.

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και ψηλό καπέλο, την μεταφέρει σε έναν κόκκινο καναπέ στο κέντρο της σκηνής πριν την αφήσει κάτω και αρχίσει να της κάνει αέρα με μια βεντάλια μαζί με δύο χορευτές.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Σε συναυλία της Taylor Swift με τα πριγκιπόπουλα George & Charlotte – Λικνίζεται στο ρυθμό του «Shake it off» & το βίντεο γίνεται viral!

Στη συνέχεια, η Τέιλορ Σουίφτ συνέρχεται και βγάζει το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας ένα λευκό μπράλετ και ένα ψηλόμεσο σορτσάκι. 

Επίσης, η τραγουδίστρια στέλνει στον αέρα ένα φιλί στον αγαπημένο της, με τον Τράβις Κέλσι να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του.

Αυτό που έγινε στο κοινό δεν περιγράφεται με λόγια.

Παροξυσμός έπιασε τους θαυμαστές της!

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: Πως γίνεται η superstar να εκτόξευσε την οικονομία της Αγγλίας – Οι fans ξοδεύουν £850 για μία συναυλία της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ