Robert Pattinson: Μιλά για την νεογέννητη κορούλα του για πρώτη φορά – «Είναι υπέροχη, μπορώ από τώρα να καταλάβω την προσωπικότητα της» (φωτό & βίντεο)

Ο ηθοποιός είναι σε σχέση με την Suki Waterhouse από το 2018 και έχουν μία μικρή κόρη.

Πριν από τρεις μήνες, ο Pόμπερτ Πάτινσον έγινε πατέρας για πρώτη φορά από την σύντροφό του Σούκι Γουότερχάους.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Batman» παρακολούθησε το σόου της νέας αντρικής κολεξιόν του οίκου Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Παρίσι την Παρασκευή.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε πώς ήταν στην πόλη μόνο για μια γρήγορη επίσκεψη και έπρεπε «να επιστρέψει για το μωρό». 

«Είναι τόσο χαριτωμένη», είπε ο Πάτινσον για την κορούλα του και πρόσθεσε ότι η πατρότητα τον κάνει να νιώθει «πολύ μεγάλος και πολύ νέος ταυτόχρονα».

Διαβάστε ακόμα: Robert Pattinson-Suki Waterhouse: Επίσημα γονείς! Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι - Οι φωτό από την έξοδο τους

Ο Πάτινσον, ο οποίος είναι σε σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Σούκι Γουότερχαουζ από το 2018, είπε επίσης ότι «είναι έκπληκτος με το πόσο γρήγορα βγαίνει η προσωπικότητά τους (των μωρών) σε μόλις τρεις μήνες». «Μπορώ να δω ποια είναι ήδη, είναι υπέροχο», είπε χαμογελώντας.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του ιδιωτική και διακριτική με λίγες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτό είναι το πρώτο τους παιδί, και οι δύο σταρ δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει το όνομά της.

Διαβάστε ακόμα: Μία τεράστια κοιλίτσα & ένα ογκώδες διαμάντι! Η έγκυος Suki Waterhouse φαίνεται πως αρραβωνιάστηκε το σύντροφο της, Robert Pattinson (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ