«The Crown» - Meg Bellamy: «Είσαι πολύ χοντρή για να παίξεις την Κέιτ» - Τα πικρόχολα σχόλια στην ηθοποιό που υποδύθηκε την ασθενή Πριγκίπισσα (φωτό)

«Δεν μπορείς να δέχεσαι να ακούς τέτοια πράγματα», τόνισε.

Η 21χρονη, Μεγκ Μπέλαμι υποδύεται τη νεαρή εκδοχή της Πριγκίπισσας Κέιτ στην έκτη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix, «The Crown» και εξομολογείται κάποια πράγματα από την εμπειρία της.

Έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο US Magazine, μίλησε για τα σχόλια που δέχτηκε, τα οποία ήταν ως επί το πλείστον αρνητικά και δεν αφορούσαν την ερμηνεία, αλλά το βάρος της.

«Είχα περάσει μια πολύ μεγάλη ημέρα να δίνω συνεντεύξεις στον Τύπο. Είχε πάει πολύ καλά και μετά, μίλησα στο τηλέφωνο και άκουσα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που είχαν γράψει για το σώμα μου στο διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε μάλιστα, πως τα σχόλια για την ερμηνεία της δεν ήταν αρνητικά, ενώ είπε πως τα περισσότερα έγραφαν το ίδιο πράγμα: «Είσαι πολύ χοντρή για να παίξεις την Κέιτ Μίντλετον».

Διαβάστε ακόμα: Ανέκδοτο vintage βίντεο - Μια στιγμή ευτυχίας με τον άτακτο Πριγκιπουλίνο Λούις μόλις 18 μηνών στα χεριά του Διάδοχου & την Κέιτ απαστράπτουσα χαρούμενη μαμά 3 παιδιών

«Αυτή ήταν μια πρώτη ματιά του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε αυτόν τον κλάδο. Ήταν ένα σημάδι ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ από όλο αυτό, γιατί πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν μπορείς να δέχεσαι να ακούς τέτοια πράγματα», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Πότε θα είναι η επόμενη εμφάνισή της – Όσα αποκαλύπτει η royal expert, Katie Nicholl (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ