Greek TopWomen Awards 2024 - Βραβείο στην Κατερίνα Κασκανιώτη: η πρώτη γυναίκα που έσπασε την γυάλινη οροφή της διοίκησης της ελληνικής τηλεόρασης

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Κατερίνα Κασκανιώτη – Ας την γνωρίσουμε καλύτερα


Η Κατερίνα Κασκανιώτη είναι η πρώτη γυναίκα που έσπασε την γυάλινη οροφή της διοίκησης της ελληνικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, έχοντας προϋπηρεσία στη Nova για 23 χρόνια. Από τις θέσεις ευθύνης της, έχει συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη ψηφιακών μέσων και τηλεοπτικού περιεχομένου. Συνεργάστηκε με τα Hollywood Studios και Ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής διασφαλίζοντας εκατοντάδες συμφωνίες περιεχομένου. Σήμερα, στοχεύει να «υπηρετήσει τον μεγάλο στόχο της ΕΡΤ που είναι η παροχή ποιοτικού περιεχομένου με χρήση τεχνολογίας αιχμής για χάρη του πολίτη». 


Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό – Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου – Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)


Η Κατερίνα Κασκανιώτη διατελεί χρέη Διευθύνουσας Συμβούλου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) και είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση στην μακρόχρονη παρουσία της δημόσιας τηλεόρασης. 

Η Κατερίνα Κασκανιώτη διαθέτει σημαντική εμπειρία 24 ετών στη συνδρομητική τηλεόραση, ξεκινώντας από τη Multichoice και φθάνοντας έως τη Nova με τη σημερινή της μορφή. Μέσα από την επαγγελματική της πορεία, ως διευθυντικό στέλεχος στη NOVA Α.Ε. για 23 χρόνια, Παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών, εκλεγμένη Πρόεδρος του δικτύου Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση (WIFT.GR) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Women in Film and Television International (WIFTI), έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου και των ψηφιακών μέσων μετάδοσης στην Ελλάδα και έχει συνδέσει το όνομά της με καινοτόμες πρακτικές στον χώρο των media.
 

Διαβάστε ακόμα: Topwoman η Κατερίνα Κασκανιώτη - Η πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ - Βασικός στόχος η αναμόρφωση της πλατφόρμας του ERTflix (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ