Greek TopWomen Awards 2024 - Βραβείο στην Νίκη Λυμπεράκη, μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους της γενιάς της

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Νίκη Λυμπεράκη – Ας την γνωρίσουμε καλύτερα


Η Νίκη Λυμπεράκη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους της γενιάς της, γνωστή για το έργο της στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφική της ακεραιότητα. Με μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και καταβολές από τις σπουδές της στη Νομική, έχει εργαστεί σε κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια και έχει καλύψει σημαντικά εθνικά και διεθνή γεγονότα. Είναι γνωστή για την αντικειμενικότητά της και την ικανότητά της να αναλύει πολύπλοκα θέματα με σαφήνεια και βάθος. 


Η «Μεγάλη Εικόνα» για τη Νίκη Λυμπεράκη είναι σίγουρα πως είναι μια εκ των Greek Top Women για το 2024.  


Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό – Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου – Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)
 

Η Νίκη Λυμπεράκη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους της γενιάς της, γνωστή για το έργο της στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφική της ακεραιότητα. Ξεκίνησε το 2002 την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων καλύπτοντας σημαντικά εθνικά και διεθνή γεγονότα. 


Ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νομική αλλά το δαιμόνιο της δημοσιογραφίας ήταν αυτό που τελικά την κέρδισε. Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάϊο του 2019 παρουσίαζε την εκπομπή "Ρουά Ματ". Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, και από τον Aπρίλιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.


Η μακρά πορεία της στην ενημέρωση και η σκληρή της δουλειά επιβραβεύτηκε τον Ιανουάριου του 2020 όταν απέσπασε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open.


Η Νίκη Λυμπεράκη έκανε την συνέντευξη της χρονιάς: Καλεσμένες οι μητέρες της Ερατούς, της Ντόρας, της Ελένης & της Σοφίας που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ