Made in Greece τα Emma Swimwear - Τα ελληνικά μαγιό με τους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς & τα πρωτότυπα μοτίβα (φωτό)

Με γνώμονα τη γυναικεία σιλουέτα!

Το σημερινό Made in Greece brand που σας παρουσιάζουμε κρύβει εκπλήξεις και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Προτάσεις για υπέροχα μαγιό, που θα εντυπωσιάσουν το φετινό καλοκαίρι!

Η Εμμανουέλα Ηλιάκη ζει και σχεδιάζει στην Αθήνα.

Σπούδασε ΜΜΕ και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια πήρε το μεταπτυχιακό της στο Σχέδιο Μόδας από το Istituto Marangoni στο Λονδίνο.

Αφού σπούδασε και εργάστηκε για κορυφαίους οίκους μόδας, ως Alexander McQueen, απέκτησε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες για να δημιουργήσει μια πολλά υποσχόμενη επωνυμία μαγιό με το όνομα «Emma Swimwear».

Η πρώτη της συλλογή παρουσιάστηκε με επιτυχία στην Εβδομάδα Μόδας του Μαϊάμι 2012!

Τα φανταστικά prints είναι ένα αξιοσημείωτο μέρος των συλλογών μαγιό και beachwear της Emma.

Εμπνέεται από τις πρώτες ύλες της γης, τα έντομα, τα λουλούδια, τα δέρματα των ερπετών, την υποβρύχια ζωή, τα τοπία, τους εξωτικούς προορισμούς θέρετρων και τις αντιθέσεις στη φύση.



Οι δημιουργίες της Έμμα, με τους εξαιρετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και τα πρωτότυπα μοτίβα, είτε παραστατικά και έντονα γραφικά είτε φουτουριστικά αφηρημένα εκφράζουν το ελεύθερο πνεύμα της και την αγάπη της για το καλοκαίρι και τη θάλασσα.

Τα Emma Swimwear αποτελούνται μόνο από υφάσματα υψηλής ποιότητας και όλα είναι ραμμένα και χειροποίητα στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας οικογενειακές επιχειρήσεις και έμπειρους τοπικούς παραγωγούς.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα: www.emmaswimwear.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ