«Άχι και πως μας το καμες ανθέ & καντιφέ μου, και δα περιμένω στο στενό μπας και γυρίσεις γιέ μου»: Η μαντινάδα του πατέρα για τον 20χρονο Μιχάλη - Καρφώθηκε με το αυτοκίνητο σε δέντρο

Σήμερα η κηδεία του 20χρονου Μιχάλη στην Κρήτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκινεί ο πατέρας του 20χρονου Μιχάλη που σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο.

Ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, ο πατέρας του, ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, ανέβασε μία συγκινητική μαντινάδα αποχαιρετισμού στον γιο του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Άχι και πώς μας το καμες,
ανθέ και καντιφέ μου,
και δα περιμένω στο στενό
μπας και γυρίσεις γιε μου».

 

Σύμφωνα με το cretapost, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Δουλγεράκη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 7:20 το πρωί όταν ένας 20χρονος οδηγός ΙΧ την ώρα που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Στερνών-Ασημίου, χάνει τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας και να… πέσει σε δέντρο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον άτυχο νεαρό ο οποίος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε σοκαριστικές εικόνες & βίντεο από νέο τρομακτικό τροχαίο στην Ξάνθη: Νεκρή 56χρονη, επέστρεφε από αρραβώνες - Έπεσε πάνω τους όχημα που οδηγούσε 16χρονος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ