Η πρόταση γάμου του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μέσα στο ελικόπτερο μου έδωσε το δαχτυλίδι» - Στην περιοδεία του τραγουδιστή στη Βοστώνη (βίντεο)

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε το πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη.

Η  Ασημίνα Χατζηανδρέου πρώην παίκτρια του «Survivor» μίλησε στο «Happy Day» σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και την κόντρα του  Χρήστου Δάντη με τον Τριαντάφυλλο.

Για τη διαμάχη του τραγουδιστή σύντροφό της με τον Τριαντάφυλλο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε: «Είναι δικαίωμά του να πει ό, τι θέλει, δεν έχει λόγο να βρίσκεται συνέχεια σε όλο αυτό που λέγεται "Survivor". Τον βάζανε εκείνοι με δημοσιεύσεις τους. Η απάντησή μου στον Χρήστο ήταν να μην απαντήσει σε τίποτα, γιατί σε βλακώδη πράγματα δεν απαντάμε».

Διαβάστε ακόμα: Το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε ο Χρήστος Δάντης στην αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου – Της έκανε τελικά πρόταση γάμου; (φωτό & βίντεο)

Σχετικά με την πρόταση γάμου, αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα πω αν είπα το "ναι", αλλά σίγουρα για να το φοράω και να τον έχω μαζί μου συνέχεια...».


«Εγώ θέλω να είμαι καλά και επαγγελματικά. Να έχω φτιάξει το μέλλον μου, τη δουλειά μου και ό, τι έρθει στο μέλλον θα είναι για καλό», είπε τέλος η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ