Βασίλισσα Ράνια – Μπριζίτ Μακρόν: Η απόλυτη «συνάντηση κορυφής»! – Το πράσινο κομψό σετ της Royal & το αγαπημένο λευκό ταγιέρ της Πρώτης Κυρίας (φωτό)

Οι πιο στιλάτες με σιγουριά!

Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας με την Βασίλισσα του, Ράνια πραγματοποιήσαν επίσημη επίσκεψη στην Γαλλία και ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μάκρον με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Μπριζίτ τους υποδέχτηκαν θερμά!

Στην συνέχεια τα ζευγάρια μαζί με συμβούλους τους, μίλησαν για τις φρικτές συνθήκες που επικρατούν στην Γάζα και για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Image

twitter

Βέβαια οι κυρίες έκαναν για ακόμη μία φορά τα «μαγικά» τους και ο κόσμος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους.

Image

twitter

Αρχικά, η αγαπημένη μας Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με το εξαιρετικό γούστο και την φινέτσα, επέλεξε ένα υπέροχο σετ από τον κορυφαίο σχεδιαστή Elie Sab.

Πιο συγκεκριμένα το σετ αποτελούταν από μία maxi πράσινη πλισέ φούστα με ρίγες σαν ελαφριούς κυματισμούς και το ασορτί τοπ του από πάνω.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια: Εμβληματικά looks με custom made τουαλέτες στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου - Σούπερ stylish και η κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν (φωτό)

Το look απογειώθηκε με τις λευκές δερμάτινες και κλασάτες γόβες που φέρουν την υπογραφή του Jimmy Choo.

Από την άλλη πολύ κομψή όπως πάντα ήταν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. 

Η Μπριζίτ Μακρόν αγαπά τα ταγιέρ και δεν σταματά να μας το αποδεικνύει.

Επέλεξε, λοιπόν, για αυτή την τόσο σημαντική επίσκεψη, ένα λευκό σακάκι με μία midi ασορτί φούστα και έτσι φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της.

Και οι δυο πάντως επέλεξαν να κάνουν ένα διακριτικό, μα λαμπερό μακιγιάζ και ήταν πανέμορφες.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το δαμασκηνί cape dress & οι sexy Manolo Blahnik γόβες – Γιόρτασε την εθνική επέτειο της χώρας της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ