Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία: Άκρως σικ με vintage φόρεμα Maison Alaia (φωτό)

Παρακολούθησε από κοντά το φαντασμαγορικό show του Vogue World 

Η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας παρευρέθηκε στο Vogue World: Paris 2024 στην Place Vendôme στην καρδιά του Παρισιού στις 23 Ιουνίου 2024!

Η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ πόζαρε με εκπληκτικό στυλ ανάμεσα σε δεκάδες διασημότητες τόσο από τη βιομηχανία της μόδας όσο και από τον αθλητικό κλάδο.

Συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 ατόμων από διάφορους κύκλους που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι - Η Place Vendôme πασαρέλα: Ένα θέαμα μόδας υπερπαραγωγή - Τα διασημότερα μανεκέν θάμπωσαν τον πλανήτη γιατί & η Vogue υποδέχεται τους Ολυμπιακούς στην Γαλλία

Για την περίσταση, η stylish royal επέλεξε ένα vintage φόρεμα με λαιμόκοψη @maisonalaia από το 1986.

instagram @greek_royal

Μία φανταστική δημιουργία με εφαρμοστή γραμμή, που αγκάλιαζε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της Μαρίας-Ολυμπίας.

Η ξανθιά καλλονή απογείωσε το σικ look της με δερμάτινη ζώνη, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα clutch με ιδιαίτερο μοτίβο.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο item ανήκει σε μία σειρά που έχει σχεδιάσει η πριγκίπισσα Ολυμπία με τσάντες τύπου clutch σε σχήμα βιβλίου.

Διαβάστε ακόμη: Vogue World Paris 2024: Οι πιο καλοντυμένες stars στο κόκκινο χαλί - Eva Longoria, Gigi Hadid, Cara Delevingne (φωτό)

Οι τσάντες, οι οποίες είναι χειροποίητες και ραμμένες στο χέρι στην Πορτογαλία, είναι επενδεδυμένες με liberty print και περιέχουν ένα δωρεάν NTF που μπορεί να κατεβάσει κανείς μέσω ενός κωδικού QR.

Όσο για την τιμή τους; Mε ή χωρίς λουράκι ξεκινούν από τα 1650 ευρώ και άνω.

Τέλος, η Μαρία Ολυμπία έκανε ένα κομψό διακριτικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους με μαύρο eyeliner ενώ το hairstyle της ήταν εξίσου σικ πιάνοντας τα μισά μαλλιά της πίσω αφήνοντας δύο τούφες να ακουμπούν απαλά το μέτωπο της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ: Η πριγκίπισσα της Ελλάδας των διεθνών media φόρεσε ΤΟ θαλασσί κοστούμι Gucci - H εμφάνιση statement στο Royal Ascot (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Νιάρχου: Μας παρουσιάζει την νέα σουρεαλιστική συλλογή κοσμημάτων της – Η σπάνια εμφάνιση της μικρής της αδελφής, Ηλέκτρας με την Μαρία-Ολυμπία

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία: Με μίνι little black dress στις Κάννες - Ανανεωμένη & ερωτευμένη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ