Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με sexy ολόσωμο & νάζι – «Αναστατώνει» το Instagram & όχι μόνο – Το σχόλιο του νέου της συντόφου, Μπρούνο Τσερέλα (φωτό)

Την εκθειάζει δημόσια!

Η ηθοποιός και influencer, Αθηνά Οικονομάκου έκαν μια ανάρτηση «φωτία» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο «κρυφός» σύντροφός της δεν κρατήθηκε.

Ο λόγος για τον Ιταλό μπασκετμπολίτσα, Μπρούνο Τσερέλα και το σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού.

Lost_in_the_magic_of_the_evening_sky____skyonfire__sunsetlover__1_

Lost_in_the_magic_of_the_evening_sky____skyonfire__sunsetlover

Ο 37χρονος Μπρούνο Τσερέλα ήταν ανάμεσα στους πρώτους που σχολίασαν τη δημοσίευσή της, γράφοντάς της στα ισπανικά «όλα στην εντέλεια, δεσποινίς!» με την Αθηνά Οικονομάκου να απαντάει με μία καρδιά.

7138d86b-b1a6-468e-b6cc-3d527153cf2d

Το ρεπορτάζ που είχε κάνει η εκπομπή «Πρωινό», ανέφερε ότι η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιο: «Δεν τα μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό» - «Δεν έχει αλλάξει κάτι» (φωτό)

O Τσερέλα μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ηθοποιό. Όπως είχε αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, τον τελευταίο καιρό που ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο γυμναστήριο και κάνουν μαζί την προπόνησή τους.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο Bruno Cerella! – Το sex symbol του μπάσκετ – Φλερτάρει με την Αθηνά Οικονομάκου; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ