Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο - Προτεραιότητα οι φιλικές & επαγγελματικές μας σχέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης κάνοντας τα θέματα των σχέσεων μας, φιλικών κι επαγγελματικών, προτεραιότητα, εκτός όλων των άλλων που έχουμε να διευθετήσουμε μέσα στη μέρα μας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας που δυσκολεύει τα πράγματα για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συνεργασίες, καθώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μπορεί να επιμένουν ο καθένας στις δικές του απόψεις και δράσεις χωρίς διάθεση συμβιβασμού, και αργά μετά τα μεσάνυχτα τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει όμως από πριν, φέρνοντας και τη διάσταση του απρόοπτου θετικού ή αρνητικού μες τη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη και σήμερα δίνει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Η Τρίτη είναι μια μέρα που επικροτεί με κάθε τρόπο τη συνέργεια, τη συνεργασία. Όμως η Σελήνη θα σχηματίζει όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό και φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Ακόμη σήμερα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση στον χώρο εργασίας και να έχετε μια ιδιαίτερα συναισθηματική αντίδραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο αρχικά με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας και κατόπιν με τον Ουρανό στο ζώδιο σας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σάς οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που για παράδειγμα επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να τη δικαιολογήσετε είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επέκτασης, της ελευθερίας, των μελλοντικών σας σχεδίων σχηματίζει όψεις με τους πλανήτες στον Ταύρο κι ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Από την άλλη ίσως από μια τέτοια εμπειρία να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα, ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε. Εσείς μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε. Από την άλλη μπορεί σήμερα ένας συνεργάτης ή ένας φίλος να σας εκπλήσσει με τον τρόπο του.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ