Viral, η αγενής συμπεριφορά της Kate Moss σε show μόδας – Χόρευε & γέλαγε ασταμάτητα στο πλευρό του συντρόφου της, Nikolai Von Bismarck την ώρα της πασαρέλας (βίντεο)

«Είσαι η Kate Moss και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στα fashion show».

Viral έχει γίνει το βίντεο με την Κέιτ Μος να να χορεύει και να γελάει δίπλα στον σύντροφό της, τη στιγμή που κάνουν πασαρέλα τα μοντέλα του οίκου Dior.

Το supermodel ήταν καλεσμένη με τον σύντροφό της και διάσημο φωτογράφο Νικολάι φον Μπίσμαρκ, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Το 50χρονο μοντέλο επέλεξε ένα γκρι σετ, το οποίο αποτελούταν από ένα σακάκι και μία βερμούδα, που είναι το πιο hot κομμάτι της σεζόν.

Αυτά συνδύασε με μια μαύρη μπλούζα και μαύρες γόβες.

Όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω της.

Διαβάστε ακόμα: Gucci: Το λαμπερό front row στην επίδειξη μόδας - Kate Moss ολόιδια με την κόρη της, Lila, Salma Hayek, Demi Moore, Dua Lipa (φωτό-βίντεο)

Η Μος στο βίντεο που έχει γίνει ήδη viral, κουνούσε ρυθμικά το κεφάλι και τα πόδια, γελούσε και φάνηκε σαν να τραγουδάει, ενώ μιλούσε και στον σύντροφό της. 

Αρκετοί σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η συμπεριφορά της ήταν αγενής την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το σόου.

Ένας φαν της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είσαι η Κέιτ Μος και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στα fashion show».

Διαβάστε ακόμα: Kate Moss: Χέρι -χέρι με τον εγγονό του Bob Marley – Tι απέγινε ο έρωτας με τον φωτογράφο, Nikolai von Bismarck (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ