Royals Δανίας: Ο διάδοχος του θρόνου, Christian αποφοίτησε - Το αξεπέραστο style με floral φούστα της περήφανης μαμάς & Βασίλισσας, Mary (φωτό)

Όλη η Βασιλική οικογένεια στο πλευρό του μελλοντικού Βασιλιά της χώρας

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τους royals της Δανίας!

Ο διάδοχος του θρόνου, Christian αποφοίτησε από το λύκειο, Ordrup Gymnasium και φυσικά σύσσωμη η Βασιλική οικογένεια ήταν στο πλευρό του.

Η βασίλισσα Μαίρη, ο βασιλιάς Φρέντερικ και τα μικρότερα παιδιά τους, Ισαβέλλα, Βικέντιος και Ιωσηφίνα πόζαραν με χαμόγελο και περηφάνια.

Στο χώρο βρέθηκε και η γιαγιά του Christian, Βασίλισσα Μαργκρέτε, οποία αγκάλιασε τον εγγονό της.

Μάλιστα, ο μελλοντικός βασιλιάς φόρεσε και το παραδοσιακό δανέζικο καπέλο αποφοίτησης, ένα σημαντικό αξεσουάρ που συμβολίζει την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού του ταξιδιού.

Δίπλα του, η συγκινημένη μαμά του, που δεν χάνει λεπτό το γούστο της στη μόδα ήταν η επιτομή του σικ για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μαίρη: Σε κομψό & ρομαντικό mood! – Το maxi κοραλλί φόρεμα με κόστος $3,425 & οι nude γόβες stiletto με υπογραφή του οίκου μόδας, Prada (φωτό & βίντεο)

Για την περίσταση επέλεξε μία υπέροχη floral φούστα σε midi μήκος και αέρινη γραμμή από το brand, @zimmermann.


Τη συνδύασε εξαιρετικά με λευκό πουκάμισο, μπεζ tote τσάντα Prada και καφέ πέδιλα από την αγαπημένη μάρκα των Βασιλιάδων, @gianvitorossi.

Μίνιμαλ στα κοσμήματα, η stylish royal αρκέστηκε σε ένα διακριτικό κολιέ με το αρχικό γράμμα του συζύγου της, "Φ".

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Mary: Très chic εμφάνιση! - Wide leg λινό παντελόνι με λευκό πουκάμισο – Τα χρυσά κοσμήματα που «απογείωσαν» το look (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ