Γιάννης Στάνκογλου: «Με φλερτάρουν αρκετά έξω» - «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά, δεν μου λέει κάτι ο γάμος» (βίντεο)

«Είμαι ρομαντικός όταν πρέπει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τη συμμετοχή του φέτος στη σειρά «Το Ναυάγιο», τα παιδιά του και την προσωπική του ζωή.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Με φλερτάρουν αρκετά έξω, αν είναι κάτι που μου αρέσει θα φλερτάρω κι εγώ. Ο κόσμος νομίζω ότι φλερτάρει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Είναι μόνο στην εικόνα. Με εμποδίζει το ότι είμαι γνωστός. Αν είχα την ανωνυμία μου νομίζω θα ήταν πολύ πιο ωραίο, σε αυτό το κομμάτι η ζωή. Δεν ξέρω να θα παντρευόμουν ξανά, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δύσκολα. Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Μια γυναίκα που θα με κέρδιζε, θα είναι εκείνη που δεν λέει ψέματα, να έχει καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, έναν κόσμο που μπορώ να έχω κάτι να πω μαζί της. Δεν μπορώ το πολύ πάνω μου. Είμαι ρομαντικός όταν πρέπει».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τη φετινή σεζόν τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση: «Η χρονιά ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες 20, γιατί ήταν η πρώτη που δεν έκανα θέατρο. Είχα τα βράδια ελεύθερα δικά μου, κάτι το οποίο για εμένα ήταν λίγο παράλογο μέχρι να συνηθίσω. Αυτό το κάθε βράδυ, Τετάρτη με Κυριακή είναι πολύ κουραστικό και το κατάλαβα φέτος, ύστερα από 21 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω και για το καλοκαίρι. Μου έγιναν προτάσεις, αλλά το είχα πει από πέρσι ότι θέλω έναν χρόνο να μην ασχοληθώ με το θέατρο».

Σχετικά με το «Ναυάγιο», ο ηθοποιός σχολίασε: «Την πρόσεξαν πάρα πολύ τη σειρά, ήταν γραμμένη ωραία και την αισθητική και τη φρεσκάδα με πολλά νέα παιδιά».

Σε ερώτηση για το σε ποια εποχή θα ήθελε να ζήσει, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Θα ήθελα να ζήσω ή τα '20s ή στα '60s – '70s. Στην επανάσταση με όλα. Λειτουργώ ακόμα ως επαναστατικός έφηβος. Βαριέμαι τους ανθρώπους που τους παίρνει η μπάλα του χρόνου. Που επειδή μεγαλώνουν δεν κάνουν και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους. Έκανα ελεύθερη πτώση στα 44. Δεν θέλω να φοβάμαι και να ρισκάρω».

Επίσης, μοιράστηκε την εμπειρία του ως πατέρας και για το τι μαθαίνει ο ίδιος από τα παιδιά του και τι μαθαίνει εκείνος σε αυτά: «Τα παιδιά έχουν τρομερή ενέργεια και αυτό παίρνω από εκείνα. Ακόμα κι όταν γυρνάω κουρασμένος, αποζητώ να κάνω πράγματα μαζί τους. Μου μαθαίνουν να παραμένω νέος. Ελευθερία και δύναμη γνώμης προσπαθώ να τους μάθω, να σέβονται, να αντιδρούν όταν βλέπουν αδικία και να είναι χαρούμενα».


Διαβάστε ακόμα: Ο Γιάννης Στάνκογλου μας εύχεται για τα Χριστούγεννα με ... μαγιό & γυαλιά ηλίου! Τελευταίες βουτιές για το 2023 (βίντεο)

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα τα παιδιά ένιωσαν κάτι, το οποίο δεν είχε σχέση με αυτό που ένιωσα εγώ. Τελείωσε μια σχέση σημαντική και δυνατή, αυτό που προσπάθησα είναι να είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά και είμαι, είμαι 3 μέρες την εβδομάδα μαζί τους, υπάρχει συνεπιμέλεια, διακοπές το ίδιό, ακόμα και τις μέρες που δεν τους έχω κάνουμε πράγματα μαζί. Ήμασταν ώριμοι και οι δυο σε σχέση με τα παιδιά, δεν μας πήρε χρόνο».

Επιπλέον, ο ηθοποιός περιέγραψε μερικές στιγμές από την παιδική ηλικία του και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργία νύχτα. Έχω μεγαλώσει αρκετά μόνος μου, δούλευα από τα 14 σε οικοδομή με τον πατέρα μου, έχω αλλάξει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσω σε αυτό που μου αρέσει. Με την πρώην γυναίκα μου ήμασταν στη Νέα Υόρκη και μετράγαμε τα ψιλά για να πάρουμε το μετρό. Από άποψη κούρασης, από απογοητεύσεις».

Για τη σχέση που του χρέωσαν με γνωστή παρουσιάστρια, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Ήταν περίεργο για εμένα γιατί δεν μου είχε τύχει και δεν ίσχυε κάτι. Είμαι από τα τυχερά παιδιά, με σέβονται οι δημοσιογράφοι. Μια φορά ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή, που μετά από εμένα έπαιξε ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της είπα γιατι μου το έκανες αυτό, ήθελα να το ξέρω. Δεν θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους τους οποίους δεν τους σέβομαι, που δεν εκτιμώ, που αν τους έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να τους έκραζα».

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Για την ιστορία, ο ηθοποιός ως το 2020, ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, με την οποία και είχε αποκτήσει δύο παιδιά: τη Φοίβη (γενν. 25 Ιουλίου 2009) και τον Φίλιππο (γενν. 11 Ιουνίου 2014).

Διαβάστε ακόμα: Μade in Greece: Γιάννης Στάνκογλου, πάντα κομψός ο ηθοποιός - Τo total black κουστούμι του Δημήτρη Πέτρου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ