MAD VMA 2024: Όλες οι εντυπωσιακές παρουσίες στο event μουσικής - Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Καινούργιου, Αναστασία, Δέσποινα Βανδή (φωτό)

Έβαλαν "φωτιά" στη σκηνή με την λαμπερή τους εμφάνιση

Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός ΜΑD VMA 2024 επέστρεψε για 21η χρονιά, την Τετάρτη 19 Ιουνίου με acts που θα συζητηθούν και συνεργασίες που θα ακούγονται όλο το καλοκαίρι!

Ο αγαπημένος μουσικός θεσμός φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στο Τae Kwon Do.

Τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ αποτελούν τη δική μας young κοινότητα που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή, εκεί όπου όλοι νιώθουν τη φουλ ενέργεια και το μοναδικό vibe των Mad VΜΑ.

Στη σκηνή του πιο διαχρονικού μουσικού θεσμού της χώρας, των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από τη ΔΕΗ, βρέθηκαν super stars και τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που ξεσήκωσαν το κοινό με τα εντυπωσιακά acts τους και τις ανατρεπτικές συνεργασίες που για ακόμα μία φορά θα μείνουν αξέχαστες.

Το πρώτο burst των καλλιτεχνών που εμφανίσθηκε στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ είναι οι:

ANASTASIA, FY, IVAN GREKO, JOSEPHINE, SILIA KAPSIS, KINGS, LAVA, LILA, MARSEAUX, RACK, ROI, ROPEX LATERIO, MARINA SATTI, SICARIO, TRANNOS, ZAF, STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΔEΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ.

Σε super special guest εμφάνιση, ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην ιστορία της Eurovision, ο Ιταλός MAHMOOD.

Performing live, η Αμερικανίδα super star Enisa, με καταγωγή από την Αλβανία, που έρχεται από τη Νέα Υόρκη για μία και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή των Mad VMA, μαζί με την Anastasia.

Τον διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς!

Μαζί του φέτος στη σκηνή οι Superhosts: Dat Lilly, Elena & Fenia, Fipster, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams.

Toν ρυθμό έδωσε από τα decks ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους DJs και παραγωγούς στην Ελλάδα, o Αντώνης Δημητριάδης – AD1.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ