Made in Greece τα Avani The Label - Ονειρικά μαγιό & beachwear με έμπνευση από τα ελληνικά τοπία - Μίνιμαλ κομμάτια που χαρίζουν αβίαστη κομψότητα (φωτό)

Γήινες αποχρώσεις που προκαλούν μια αίσθηση γαλήνης

Η Avani The Label είναι μια ανεξάρτητη μάρκα ρούχων, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα!

Αντλώντας έμπνευση από τον φυσικό κόσμο, το Avani, που σημαίνει «η Γη» στα σανσκριτικά, έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μινιμαλιστικά κομμάτια που αποπνέουν αβίαστη κομψότητα.

Η φιλοσοφία της επωνυμίας επικεντρώνεται στο σχεδιασμό διαχρονικών κομματιών σε ζεστές γήινες αποχρώσεις που προκαλούν μια αίσθηση γαλήνης, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με τα φυσικά τοπία.

Η χαρακτηριστική αισθητική της Avani προσφέρει άνεση και στυλ, επιτρέποντας στον χρήστη να κινείται ελεύθερα ενώ δείχνει και νιώθει ότι καλύτερο.

Η φανταστική συλλογή SS24, “Anemos” της Avani

Εμπνευσμένο από τους απαλούς ψιθύρους και την αιθέρια ομορφιά των ελληνικών ανέμων, ο «Άνεμος» σας μεταφέρει στις ηλιόλουστες ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, περικλείοντας την ουσία των ελληνικών καλοκαιριών.



Η συλλογή "Anemos" προσφέρει μια μαγευτική σειρά από φορέματα, μαγιό και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να γιορτάσουν τη χαρά και την ελευθερία της "θαλάσσιας" ζωής.

Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά κατασκευασμένο με πολυτελή υφάσματα, περίπλοκες λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα, αντανακλώντας τη λαμπερή ενέργεια και τη ζεστασιά του ελληνικού ήλιου.


Ο «Άνεμος» χρησιμεύει επίσης ως υπενθύμιση ότι στη ζωή, δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση του ανέμου, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας με τρόπο που επιτρέπει στις περιστάσεις να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αφήστε λοιπόν τους απαλούς ψιθύρους των ελληνικών ανέμων να σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και αυτοέκφρασης, όπου κάθε στιγμή είναι εμποτισμένη με το πνεύμα της Ελλάδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του fashion brand Avani the Label: avanithelabel.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ