TopWoman η Aurora - Γεννήθηκε & μεγάλωσε στη φυλακή αλλά μπήκε με το σπαθί της στο Χάρβαρντ!

Η γνωριμία με την μέντορα της, που της άλλαξε τη ζωή 

Η Aurora Sky Castner γεννήθηκε στη φυλακή...

Ως νεογέννητο, ο πατέρας της ανέλαβε την επιμέλεια και την μεγάλωσε ως ανύπαντρος.

Η μητέρα της, ήταν ήδη στη φυλακή όταν τη γέννησε και συνεπώς δεν βρισκόταν δίπλα της καθώς αυτή μεγάλωνε.

Ενώ φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο, η Aurora συμμετείχε ενεργά σε ένα πρόγραμμα κοινοτικής καθοδήγησης που τη συνδύασε με εθελοντικές δράσεις.

Μία φορά την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη σε νεαρούς μαθητές αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις μελλοντικές τους φιλοδοξίες.

Κάπως έτσι η Aurora γνώρισε τη Mona Hamby, της οποίας επίσης έλειπε μια μητρική φιγούρα στη ζωή της.

«Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τρώω μεσημεριανό με αυτό το παιδί μια φορά την εβδομάδα· χρειαζόταν περισσότερα», σχολίασε η Μόνα.

Η Aurora ήταν μόλις 8 ετών τότε. Τότε ήταν που η Mona συνόδευσε την Aurora σε ένα κομμωτήριο για το πρώτο της κούρεμα σε ηλικία 8 ετών και τη βοήθησε να αποκτήσει γυαλιά.

Η Mona οργάνωσε μια περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη του Χάρβαρντ που ενέπνευσε την Aurora να κάνει αίτηση στο Χάρβαρντ.

«Ήταν ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό στο οποίο μεγάλωσα και αυτό δεν είναι κακό», δήλωσε η Aurora στο Houston Chronicle. «Όλα όσα μου δίδαξε η Μόνα ήταν τόσο πολύτιμα όσο και όσα είχα ζήσει πριν τη γνωρίσω».

Γεννήθηκε στη φυλακή, τελείωσε το σχολείο με άριστα και ετοιμάζεται για το Χάρβαρντ

Μετά την αίτηση, έγινε δεκτή.

Αποφοίτησε τρίτη στην τάξη της στο Conroe High School, TX, πέρυσι και γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να σπουδάσει νομικά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα φοιτήσω στο κολέγιο του Χάρβαρντ το φθινόπωρο», ανέφερε στην ανάρτησή της και συμπλήρωσε πως «Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμφοιτητές μου, οπότε μη φοβάστε να επικοινωνήσετε μαζί μου!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr