Εβδομάδα Μόδας – Παρίσι: Ο εμβληματικός Giorgio Armani έκανε τα «μαγικά» του! – Η υπέρλαμπρη συλλογή με επίκεντρο τα μαργαριτάρια (φωτό & βίντεο)

Πιο timeless και chic από ποτέ!

Είναι γεγονός ότι κανείς δεν δημιουργεί ρούχα σαν τον Giorgio Armani.

Ο 89χρονος θρυλικός σχεδιαστής μόδας παρουσίασε την νέα του συλλογή στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η collection, αυτή ήταν σίγουρα η πιο λαμπερή που έχει δημιουργήσει ποτέ.

Είδαμε υπερμεγέθη μαργαριτάρια, διαφάνειες, chic maxi φορέματα και καπέλα.

instagram

Τα δημιουργήματα του, τα εμπνεύστηκε από την δεκαετίες 1940 -1950 και φυσικά την ελίτ, την καλή κοινωνία που τα φορούσε.

Image

Image

Διαβάστε ακόμα: Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι: Υψηλή Ραπτική - Τα best off του Valentino, Dior, Chanel, Armani, Fendi ( φωτό & Βίντεο)

Image

twitter

Το μαργαριτάρι ήταν στο επίκεντρο αυτής της συγκεκριμένης συλλογής.

Αφού τα μοντέλα έκαναν την τελευταία τους πασαρέλα, ο ίδιος ο Armani βγήκε να χαιρετήσει το κοινό, στο πλάι του δύο μοντέλα με ασορτί μαργαριταρένια φορέματα και υπέροχα καπέλα.

Τα φορέματα ήταν υπέροχα, σίγουρα, αλλά το θέαμα ενός τόσο εμβληματικού σχεδιαστή που εξακολουθεί να εργάζεται σήμερα μπορεί να ήταν η απόλυτη πηγή γοητείας. 

Αν ένα διαμάντι είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, τότε ο Armani απέδειξε τη διαχρονική επίδραση του μαργαριταριού. Γιατί να το κρατήσετε μόνο για κοσμήματα όταν δεν γνωρίζει όρια;

Διαβάστε ακόμα: H La Repubblica αφιέρωσε το εξώφυλλό της στον Giorgio Armani – Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας κλείνει τα 90 (φωτό & βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ