Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Ήξερε ακριβώς τι έκανε» λέει ο ψυχίατρος που τον εξέτασε - Θα μεταφερθεί σε κανονικό κελί

«Στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία» αναφέρει ο διορισμένος ψυχίατρος που τον εξέτασε

Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είχε σοκάρει το πανελλήνιο με τον τρόπο που έγινε.

Ο δράστης, πρώην σύντροφός της παραμένει κρατούμενος στο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είχε σώας τα φρένας την ώρα της δολοφονίας.

Μόνο που ο ψυχίατρος που τον εξέτασε έχει διαφορετική άποψη.

Ο διορισμένος ψυχίατρος που τον εξέτασε, είχε να δώσει δύο απαντήσεις σχετικά με τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα και τους ισχυρισμούς που είχε προτάξει.

Αν ο δράστης ήταν εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και αν πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο. 

Σύμφωνα με το Star, η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις, είναι αρνητική σύμφωνα με τον ειδικό που τον εξέτασε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως μάλιστα ανέφερε στην πραγματογνωμοσύνη: «Στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία και την ημέρα που τέλεσε το έγκλημα δεν είχε διαταραγμένη καμία πνευματική του λειτουργία».

Διαβάστε ακόμα: «Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;»: Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα για τον Απόστολο Λύτρα - Είναι συνήγορος του δράστη (βίντεο)

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως ο δράστης ήταν σε θέση να αντιληφθεί το άδικο των πράξεών του. Ακόμα και σε ό,τι αφορά στην εξάρτηση, το συμπέρασμα του πραγματογνώμονα είναι πως «δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εξαρτημένο άτομο».

«Ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν δολοφονούσε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων» φέρεται να κατέληξε ο ψυχίατρος που τον εξέτασε.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα: «Μηδένισε τη ζωή της κόρης μου σε λίγα λεπτά» - «Ο δράστης τα έχει "400"» - «Περιμένουμε ακόμα την ΕΔΕ» (βίντεο)

Με δεδομένη την έκθεση του ειδικού, δεν υπάρχει πλέον λόγος ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους να βρίσκεται στο ψυχιατρείο των φυλακών και άμεσα αναμένεται να μεταφερθεί σε κανονικό κελί.

Δείτε ακόμα: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - Η γυναίκα νεκρή 1,5 μέτρα από τη σκοπιά - Το φονικό μαχαίρι με τη λάμα 20 εκατοστών (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ