Ο Ολυμπιακός στο κέντρο του κόσμου! To billboard του Nasdaq στην Τimes Square της Νέας Υόρκης "βάφτηκε" στα ερυθρόλευκα (βίντεο)

Ελληνικό άρωμα και στην Αμερική 

Μέχρι τη Νέα Υόρκη έφτασε η "χάρη" του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, η ιστορική στιγμή της κατάκτησης του Europa Conference League κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους ερυθρόλευκους να «παίζουν» στην Times Square.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 29η Μαΐου την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της ιστορίας τους και το αμερικανικό χρηματιστήριο «Nasdaq» έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό στο κέντρο της Νέας Υόρκης.


«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», γράφει το μήνυμα που παίζει στο billboard ενώ δείχνει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα της απονομής, σκηνές από τον Πειραιά και στο τέλος πέφτει το σήμα του Ολυμπιακού με το νέο αστέρι που προστέθηκε σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 ώρα Νέας Υόρκης (17:00 ώρα Ελλάδας), έπαιξε στο billboard του Nasdaq!

Διαβάστε ακόμη: Ο Ολυμπιακός έβγαλε όλη την Ελλάδα στους δρόμους: Πανηγυρίζουν σε όλες τις πόλεις - Δείτε βίντεο

Διαβάστε ακόμη: Δείτε εικόνες και βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στον Πειραιά: Το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο λιμάνι - 100.000 στους δρόμους

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητικός ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Αφιέρωσε το Κύπελλο στον πατέρα του, Μιλτιάδη - «Να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές: Οι παίχτες του Ολυμπιακό σηκώνουν την κούπα του Ευρωπαϊκού Κυπέλου - Δείτε φωτό και βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ