Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά, να φέρονται σωστά & να σέβονται τις κοπέλες τους» (φωτό & βίντεο)

«Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζω και για την καριέρα της.

«Οι γιοι μου την πέρασαν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω», τόνισε η Ντορέττα Παπαδήμητρίου.

«Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Δεν θα έλεγα όχι σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα το έκανα αν το ήθελε ο σύντροφός μου», παραδέχτηκε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Διαβάστε ακόμα: Total Black για την Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πήγαν να δούν την πρεμιέρα της «κόκκινης» Μποφίλιου (φωτό)


«Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά αλλά να είναι κάτι χαρούμενο. Ακόμη και σαν τηλεθεάτρια, ψάχνω να βρω τη χαρά. Παλιά μου είχε πει κάποιος: αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Είχε μία δόση αλήθειας αυτό. Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας πως ναι μεν δεν πετάμε στα σύννεφα με όσα συμβαίνουν», επισήμανε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Για την ιστορία, η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το 2004 μέχρι το 2011 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση (γενν. 31 Δεκεμβρίου 2004) και τον Φίλιππο (γενν. 23 Μαρτίου 2006).

Διαβάστε ακόμα: Ντορέττα Παπαδημητρίου για την απώλεια του πατέρα της: "Λιποθύμησε, δεν συνήλθε. Του τα έλεγα όσο ήταν στην εντατική, δεν ξέρω αν τα άκουγε"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ