Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σκολίωση: Η Πριγκίπισσα Ευγενία ενθαρρύνει τον κόσμο να δείχνει τις ουλές του με μια τρυφερή ανάρτηση – «Πρέπει να είμαστε περήφανοι» (φωτό)

«Θα ήθελα να αναδημοσιεύσω τις εικόνες σας στις ιστορίες μου, γι' αυτό παρακαλώ κάντε με tag», ζητά από τον κόσμο.

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σκολίωση και η Πριγκίπισσα Ευγενία αφιέρωσε μια φωτογραφία της δικής της ουλής και ενθάρρυνε όποιον έχει περάσει παρόμοια δοκιμασία να κάνει το ίδιο.

Μοιράστηκε, λοιπόν, φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της, που το νυφικό ήταν backless και έτσι φαινόταν η ουλή από την εγχείρηση που έχει κάνει χρόνια.

«Να είμαστε περήφανοι για τις ουλές μας! Θα ήθελα να αναδημοσιεύσω τις εικόνες σας στις Ιστορίες μου, γι' αυτό παρακαλώ κάντε με tag», έγραψε, προσκαλώντας όσους έχουν διαγνωστεί, όσους φορούν τους ιατρικούς κορσέδες, όσους αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση και όσους έχουν ζήσει με μια ουλή για χρόνια να συμμετάσχουν μαζί της στην ευαισθητοποίηση του κόσμου υπό αυτή την προϋπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Ευγενία: 34 χρονών έγινε η ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου -Χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό και τα παιδάκια της (φωτό)

Η κόρη του Πρίγκιπα Αντρέα και ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου, Πριγκίπισσα Ευγενία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους φυσιοθεραπευτές και τους ερευνητές στο @scoliosis_sr για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους στον τομέα της σκολίωσης. 

Τι είναι η σκολίωση;

Η σκολίωση είναι η τρισδιάστατη παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης που είτε παρουσιάζεται ιδιοπαθώς και εξελίσσεται κατά την σκελετική ανάπτυξη του παιδιού με διάφορες μορφές, είτε είναι δευτεροπαθής, μετά από κάποια βλάβη σπονδύλου που οδηγεί σε παραμόρφωσή της.

Διαβάστε ακόμα: Νίνα Φλορ – Πριγκίπισσα Ευγενία: Κομψά looks για πρωινή δεξίωση – Το μάξι πλεκτό γκρι φόρεμα & το κασμιρένιο neon ζιβάγκο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ