«Πάμε τώρα!»: Η απάντηση του Χάρη Δούκα, παρόν στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - «Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή. Το αύριο είναι αργά»

«Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος» δήλωσε ο  Χάρης Δούκας στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Χάρη, πάμε;» ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης για τον Χάρη Δούκα και αυτός σήμερα απάντησε.

«Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκα δηλώνοντας παρόν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας: «χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή. Για την παράταξη, για την πατρίδα!». Η απάντηση από τον δήμαρχο Αθηναίων ήρθε σήμερα: «Πάμε τώρα», λέει.

Η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα:

«Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή.

Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών.

Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του.

Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα.

Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα.

Το αύριο είναι αργά.

Πάμε Τώρα!».

Διαβάστε ακόμα: Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ: Ο δήμαρχος Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του – Σε άνοδο οι μετοχές του Παύλου Χρηστίδη, μόνιμα διεκδικητής ο Γερουλάνος, οι εκπλήξεις για τον επόμενο αρχηγό (βίντεο)

Η συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων

Σημειώνεται πως το ζήτημα των προθέσεων του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει πάνω σε αυτό: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ