45χρονη Αθηναία πήγε στη Λάρισα για να γνωρίσει 22χρονο και καταγγέλλει ότι τη βίασε: Από τον σιδηροδρομικό σταθμό στα χωράφια - Τον γνώρισε στο Facebook

Κατηγορούμενος για βιασμό συνελήφθη 22χρονος Λαρισαίος έπειτα από καταγγελία 45χρονης Αθηναίας. 

Η 45χρονη, γνώρισε τον 22χρονο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ("facebook").

Δύο ημέρες αργότερα στις 21 Ιουνίου, ταξίδεψε από την Αθήνα με το τρένο για τη Λάρισα προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Ελευθερία" το ραντεβού ήταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας.

Όπως κατήγγειλε η 45χρονη, ο 22χρονος την παρέλαβε από τον Σταθμό και νωρίς το βράδυ, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή όπου ο νεαρός Λαρισαίος – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα "προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της”.

Στη συνέχεια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 22χρονος την μετέφερε στην πόλη, με τη 45χρονη να μεταβαίνει σε ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, απευθυνόμενη στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγέλλει τα όσα προηγήθηκαν.

Μετά την καταγγελία ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς έχοντας σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία περί βιασμού, ενώ με εισαγγελική εντολή η 45χρονη οδηγήθηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, όπως επίσης παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της "Ελευθερία" – αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού, δηλώνοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με συναίνεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ