Έλλη Κοκκίνου – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θυμήθηκαν τους ανθρώπους που έβλαψαν την καριέρα τους - «Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου» (βίντεο)

«Δεν μπορούσα να δω τα πράγματα με πονηρό τρόπο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Η τραγουδίστρια μίλησε  μεταξύ άλλων, για τη ζωή, τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της και το μεγάλωμα του γιου της.

«Σε όλη αυτή την πορεία που έχω κάνει σίγουρα έχω κάνει λάθη. Αλλά πρέπει να κάνουμε κάποια μικροατοπήματα για να μαθαίνουμε από αυτά. Ήμουν πολύ αφελής. Ήμουν πολύ ρομαντική. Νόμιζα ότι κανείς δεν ήθελε να μου κάνει κακό. Δεν μπορούσα να δω τα πράγματα με πονηρό τρόπο».

Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι. Δεν έχω πει ποτέ ποιος είναι. Δεν υπάρχει λόγος» διηγήθηκε η Έλλη Κοκκίνου και σε αυτό το σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θυμήθηκε μια ανάλογη δική του ιστορία και αποκάλυψε: 

«Κι εμένα συνέβαινε κάπου το 2000 να πηγαίνω να κάνω δοκιμαστικά εδώ στον Ant1 σε τηλεπαιχνίδια κι ενώ μου λέγανε ότι ήμουν πολύ καλός δεν με παίρνανε ποτέ πουθενά, έκαναν 4 τηλεπαιχνίδια και έβαζαν ανθρώπους που ούτε τηλεπαρουσιαστές ήταν, που δεν ήταν τίποτα και βέβαια έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε κάτι κι έλεγα ότι υπάρχει κάποιος που θέλει το κακό μου. 


Κι όταν πραγματικά ανακάλυψα αυτή την ιστορία, ότι πραγματικά κάποιος θέλει το κακό μου έπαθα σοκ. Το γιατί το κατάλαβα πριν από μερικά χρόνια και ούτε θέλω να ξαναδώ αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου ποτέ» 

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το μεγάλωμα του 16χρονου πλέον γιου της.


Ενώ ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι στα ζητούμενά της:

«Δεν με ενδιέφερε ο γάμος, ακόμα και τώρα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον ένας γάμος. Δεν βρίσκω έναν λόγο στο να παντρευτώ».


Για την ιστορία, η Έλλη Κοκκίνου υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας γνωρίστηκαν το 2000 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούσε εκείνο το διάστημα στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτέμβρη του 2007 παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου. Ενώ, το Μάιο του 2008 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Αλέξανδρος.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν μερικά χρόνια αργότερα να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ