Kim Kardashian – Kendall Jenner: Διακοπές στις Σπέτσες κάνουν οι διασημότερες αδελφές του κόσμου – Μένουν στο πολυτελές yacht του Jeff Bezos (βίντεο)

Mαζί τους, η Kris Jenner & o Bad Bunny.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στις Σπέτσες.

Η πιο διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν και η ετεροθαλής αδερφή της και supermodel, Κένταλ Τζένερ βρίσκονται στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται στις Σπέτσες.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» αναφέρει ότι ενδέχεται να ταξίδεψαν με σκάφος του Τζεφ Μπέζος, που είναι επίσης στο νησί. 


Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian – Kanye West: Η πρωτότοκη κόρη τους North είναι 1 από τα 5 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο – Βγάζει 30.000 από ένα μονάχα Tik Tok video

Στις Σπέτσες βρίσκεται η μητέρα τους, Κρις Τζένερ και ο Bad Bunny, που όπως όλα δείχνουν είναι ξανά σε σχέση με την Κένταλ Τζένερ, λίγους μήνες αφού χώρισαν.

Οι διάσημες τηλεπερσόνες, ταξίδεψαν στο νησί με υπερπολυτελή θαλαμηγό και ο φακός τις κατέγραψε κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου για φαγητό την Τετάρτη 26 Ιουνίου.


Στην πορεία, η εκπομπή έδειξε selfie της Κιμ Καρντάσιαν με ένα παιδί που την αναγνώρισε και ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί της. 

Ακόμη, προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή που ο Τζεφ Μπέζος, η σύντροφός του και η οικογένεια των Καρντάσιαν - Τζένερ, να εξέρχονται το εστιατορίου. 

Διαβάστε ακόμα: Η Kim Kardashian γύρισε στο σπίτι της μαμάς της με παράπονα: Το επικό πάρτι για τα γενέθλιά της μετατράπηκε σε…«βασανιστήριο» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ