Ο Travis Kelce για William, George & Charlotte – «Τι cool τύπος ο Πρίγκιπας» - «Δεν ήξερα αν έπρεπε να υποκλιθώ» - «Η μικρή ήταν ομιλητική & έξυπνη» (φωτό)

«Tα δύο πριγκιπόπουλα ήταν απόλυτη απόλαυση», συμπλήρωσε.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ πήρε τα μεγάλα του παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ και τα πήγε στην συναυλία υπερπαραγωγή, της Τέιλορ Σουίφτ.

Εκεί την συνάντησαν την πασίγνωστη και δημοφιλή τραγουδίστρια και μαζί της ήταν ο σύντροφός της Τράβις Κέλσι.

Ο παίκτης των Kansas City, ο οποίος πόζαρε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τα δύο του παιδιά στα παρασκήνια της συναυλία, αποκάλυψε σε podcast πως ήταν αυτή η ιδιαίτερη εμπειρία.

Ο Τράβις Κέλσι ανέφερε για την Πριγκίπισσα Σάρλοτ ότι ήταν γεμάτη ερωτήσεις και επαίνεσε τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας για την καλή ανατροφή που έχουν δώσει στα παιδιά τους.

Μιλώντας στον αδερφό του Τζέισον στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του New Heights, αποκάλυψε πώς ήταν να συναντάς τα διάσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αστειεύτηκε ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν «ο πιο κουλ motherf@@@@@».

«Φίλε, ήταν ο πιο κουλ τύπος. Ήταν τόσο κουλ», είπε ακόμη. Ήταν φοβερός», πρόσθεσε. «Ήταν καλός τύπος».

Συνέχισε, λέγοντας ότι τα δύο πριγκιπόπουλα ήταν «απόλυτη απόλαυση», ενώ η Σάρλοτ, συγκεκριμένα, ήταν «σούπερ σταρ».

«Είχε φωτιά μέσα της. Έκανε ερωτήσεις… Μου αρέσει όταν οι γονείς ζητούν από τα παιδιά τους να είναι παρόντα, να είναι ομιλητικά… Ενθαρρύνετέ τα να πρωτοστατήσουν στη συζήτηση».

Υπήρξε βέβαιά και η άβολη στιγμή, όταν ο παίκτης του ράγκμπι δεν ήξερε αν πρέπει να υποκλιθεί ή όχι.

«Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να υποκλιθώ ή απλώς να είμαι ηλίθιος Αμερικανός και να του σφίξω το χέρι και να πω: "Τι έγινε φίλε;"».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Σε συναυλία της Taylor Swift με τα πριγκιπόπουλα George & Charlotte – Λικνίζεται στο ρυθμό του «Shake it off» & το βίντεο γίνεται viral!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ