Debate Trump-Biden: Δείτε στο βίντεο την αμήχανη στιγμή που ο ηλικιωμένος πλανητάρχης ανοιγοκλείνει τα μάτια και τραυλίζει – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Νικητής της πρώτης τηλεμαχίας ο Ντόναλντ Τραμπ με 67% έναντι 33% του Τζο Μπάιντεν

To Debate των Αμερικανικών εκλογών ανάμεσα σε Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ έγινε τα ξημερώματα.

Αυτή ήταν η πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων και είχε πολλά ευτράπελα.

Πρώτα απ' όλα δεν υπήρξε χειραψία ανάμεσα στον Δημοκρατικό πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό.

Πολλά τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του Debate ή τηλεμαχίας αν προτιμάτε με χαρακτηριστική τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν ανοιγοκλείνει τα μάτια και τραυλίζει. 

Σε άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε βλέπουμε την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ πριν αρχίσει η τηλεμαχία. Βασίζει σταθερά με σίγουρα βήματα σαν... γκάνγκστερ όπως γράφει έναν χρήστης του "Χ" σε μια προσπάθεια να ρίξει την ψυχολογία του αντιπάλου του.

Εδώ θα έπρεπε να είχαμε και... χειραψία, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, γιος του πρώην πλανητάρχη που ήταν στο στούντιο, ανέβασε βίντεο με τη στιγμή αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν που συνοδεύεται για να μην πέσει και του δείχνουν τα σκαλιά για να μην σκοντάψει.

Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τον 81χρονο Μπάιντεν ως αδύναμο ηγέτη, ο Τραμπ υποστήριξε ότι συμπεριφέρεται «σαν Παλαιστίνιος», ενώ θα έπρεπε να αφήσει το Ισραήλ «να τελειώσει τη δουλειά» απέναντι στη Χαμάς, αλλά «δεν θέλει να το κάνει». «Έχει γίνει σαν Παλαιστίνιος, αλλά δεν τον συμπαθούν, γιατί είναι πολύ κακός Παλαιστίνιος. Είναι αδύναμος», υποστήριξε ο Τραμπ, για να λάβει αργότερα από τον Μπάιντεν την απάντηση ότι δεν είχε ξανακούσει τόσες ανοησίες.

 

Το πρώτο ντιμπέιτ φιλοξενήθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια, έδρα του CNN που το διοργάνωσε σε μία από τις πολιτείες-κλειδιά για την έκβαση των εκλογών του Νοεμβρίου. 


Οικοδεσπότες ήταν οι δημοσιογράφοι Τζέικ Τάπερ και Ντάνα Μπας. Διεξήχθη χωρίς ακροατήριο, με χρονομετρημένες απαντήσεις και κλειστό μικρόφωνο στον υποψήφιο που δεν είχε τον λόγο.

Όσο για το ποιος κέρδισε;

 

Το δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ έχει προγραμματιστεί στο δίκτυο ABC, την 10η Σεπτεμβρίου, δύο μήνες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ