Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης - Θα ζητήσει να πάει σπίτι με «βραχιολάκι» (βίντεο)

O Απόστολος Λύτρας θέλει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού 

Μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας. Είναι η τελευταία μέρα στη διορία των 10 ημερών που προβλέπει ο νόμος.

Ο Απόστολος Λύτρας, κρατείται εδώ και μία εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν ήταν "η κακιά η ώρα", ήταν έγκλημα» - «Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά» - Αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» θα ζητήσει ο Λύτρας (βίντεο)

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματα τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλει εισαγγελέας και ανακρίτρια, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».


Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι», η επίθεση από συγκρατούμενό του - Πως αντέδρασε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διέκοψε την συνεργασία της με τον Απ. Λύτρα – «Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα την ιατροδικαστική έκθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ