Συγκλονιστικό δίδυμο: Η Νικόλ Κίντμαν & η 15χρονη κόρη της Σάντει Ρόουζ στο fashion show του οίκου μόδας Balenciaga – Τα υπερπαραγωγή total black looks (φωτό & βίντεο)

Like Mother, Like Daughter!

Δεν θα μπορούσε να λείπει η πολυβραβευμένη Νικόλ Κίντμαν από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε το παρών στο fashion show του οίκου μόδας Βalenciaga. Πλάι της ήταν η καλλονή 15χρονη κόρη της, Σάντει Ρόουζ.

Ο οίκος παρουσίασε την 53η Couture Collection της κατά τη διάρκεια της έκθεσης φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025 και στην πρώτη γραμμή ήταν η φίλη της Κιντμαν, η Ναόμι Γουότς που επίσης συνοδευόταν από την τρανς κόρη της.

Η Νικόλ Κίντμαν και η 15χρονη κόρη της για αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση μόδας επέλεξαν total black outfits.

Image

twitter

Η ηθοποιός φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με ασορτί μαύρες γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμα: Nicole Kidman, ετών 57! Τα 10 πιο συγκλονιστικά κλικς της βραβευμένης ηθοποιού, που σήμερα έχει γενέθλια!

Την είδαμε να ποζάρει και με την δημοφιλή τραγουδίστρια, Κέιτι Πέρι.

Image

twitter

Από τη άλλη η κόρη της κόρη της φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, μαύρο καλσόν, ασορτί γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου. 

Τα looks ήταν η επιτομή της Balenciaga!

Για την ιστορία,  ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν, την 13χρονη Φέιθ Μάργκαρετ και την 15χρονη Σάντει Ρόουζ.

Διαβάστε ακόμα: Νικόλ Κίντμαν - Κιθ Ούρμπαν: Γιορτάζουν 18 χρόνια γάμου! Η ρομαντική φωτό που αποδεικνύει ότι ο έρωτας μένει ζωντανός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ