Πρίγκιπας-Διάδοχος Χουσείν: Κλείνει τα 30 & κοντεύει να γίνει πατέρας - Οι τρυφερές ευχές της μανούλας, Βασίλισσας Ράνιας (φωτό & βίντεο)

«Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Hussein. Ανυπομονώ να δω εσένα και την Rajwa ως γονείς!», έγραψε η Βασίλισσα.

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας εύχεται στον πρωτότοκο γιο της, Πρίγκιπα Χουσείν για τα γενέθλιά του με μία τρυφερή φωτογραφία.

Στην τρυφερή ανάρτηση φαίνεται ο διάδοχος του θρόνου με την σύζυγό του και αρχιτέκτονα, Ράτζουα Αλ Σαϊφ, η οποιά όπως φαίνεται βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στην εγκυμοσύνη της. 

Του εύχεται: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Hussein. Ανυπομονώ να δω εσένα και την Rajwa ως γονείς!».

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, ο Βασιλιάς Αμπντάλα και η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παντρεύτηκαν το 1993 και μαζί έχουν 4 παιδιά.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία του εορτάζοντα Πρίγκιπα.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια – Μπριζίτ Μακρόν: Η απόλυτη «συνάντηση κορυφής»! – Το πράσινο κομψό σετ της Royal & το αγαπημένο λευκό ταγιέρ της Πρώτης Κυρίας (φωτό)

Τον εορτάζοντα Χουσείν που σήμερα κλείνει τα 30 έτη, τα δυο κορίτσια τους, τις Πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και τον μικρό Πρίγκιπα Χασέμ.

Image

twitter

Image

twitter

Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας είναι πολύ αγαπημένη και δεμένη!

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια: Εμβληματικά looks με custom made τουαλέτες στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου - Σούπερ stylish και η κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ