Δείτε βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του Τζιλ, πηγαίνει σε φασφουντάδικο - Αμέσως μετά το «καταστροφικό» σύμφωνα με τα ΜΜΕ debate

Τα σχόλια των κορυφαίων ΜΜΕ των ΗΠΑ για το debate Τζο Μπάιντεν-Ντόναλντ Τραμπ

Στο ερώτημα, τι έκανε ο Τζο Μπάιντεν αμέσως μετά το debate με τον Ντόναλντ Τραμπ και ενώ ήδη τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για την κακή επίδοση που είχε στην τηλεμαχία, η απάντηση είναι: Πήγε σε φαστφουντάδικο.

Επισκέφθηκε ένα ταχυφαγείο της αλυσίδας Waffle House στην Ατλάντα της Τζόρτζια, στην πόλη όπου βρίσκεται η έδρα του CNN και φιλοξένησε την πρώτη τηλεμαχία.

 

"Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά"

Ο Τζο Μπάιντεν συνομίλησε σε δημοσιογράφους μετά την τηλεμαχία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι είχε καλή απόδοση, έναντι του πρώην προέδρου Τραμπ. "Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά", απάντησε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν πώς πιστεύει ότι πήγε το debate.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την απόδοσή του, ο πρόεδρος είπε: "Όχι, είναι δύσκολο να συζητάς με έναν ψεύτη".

Τα 26 ψέματα του Τραμπ

Και κάνοντας αναφορά στους New York Times είπε ότι "επεσήμαναν πώς (σ.σ. ο Τραμπ) είπε ψέματα 26 φορές. Μεγάλα ψέματα".

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν τον ταλαιπωρεί κάποιο κρυολόγημα, κάτι που είχε ήδη αποκαλύψει το επιτελείο του μετά το ντιμπέιτ καθώς πολλοί εξέφραζαν μετά την παράσταση συζήτησης, όπου πολλοί εξέφρασαν ανησυχίες για τον ήχο της φωνής του Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν με ειλικρίνεια, παραδέχθηκε: "Είμαι άρρωστος!"

Washinton Post: «Οι Δημοκρατικοί είναι σε πανικό»

«Οι Δημοκρατικοί είναι σε πανικό», είναι ο τίτλος που μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα μετά τη λήξη του ντιμπέιτ. Όπως αναφέρει η Washinton Post: «η έκπληξή από την αρνητική εικόνα του Αμερικανού προέδρου ήταν μεγάλη στις αίθουσες του Κογκρέσου, ανάμεσα στους χορηγούς της εκστρατείας, στα προπύργια του κόμματος σε όλη τη χώρα, στα μπαρ και στα σαλόνια όπου συγκεντρώθηκαν οι Δημοκρατικοί για να υποστηρίξουν τον υποψήφιό τους Μπαιντεν».

«Wall Street Journal»: Έλλειψη δύναμης και διάθεσης από τον Μπάιντεν

«Στην πρώτη τηλεμαχία, ο Μπάιντεν απέδωσε όπως ακριβώς φοβόντουσαν οι Δημοκρατικοί. Με έλλειψη δύναμης και διάθεσης να αγωνιστεί. Ο Τραμπ, από την άλλη, κατάφερε περιέργως να διατηρήσει την ψυχραιμία του στο 90λεπτο ντιμπέιτ, που ήταν γεμάτο προσβολές και πολιτικές διαφορές».

«New York Times»: Ο Τραμπ δεν κέρδισε, αλλά ο Μπάιντεν έχασε

«Μπροστά στις παραπλανητικές επιθέσεις του Τραμπ, ο Μπάιντεν φαινόταν χαμένος και αβέβαιος. Οι απαντήσεις του δεν είχαν ειρμό», αναφέρει η εφημερίδα προσθέτοντας: «Ο Τραμπ δεν κέρδισε, αλλά ο Μπάιντεν έχασε». Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα προέβη σε άγριους και ψεύτικους ισχυρισμούς…και απέφυγε να κάνει φασαρία που να μπορεί να δώσει τη ευκαιρία στον Μπάιντεν να του κάνει μήνυση. Ο Μπάιντεν φαινόταν να υπεκφεύγει στις ερωτήσεις του Τραμπ».

«New York Post»: Δεν φαινόταν γέρος, φαινόταν αρχαίος

«Καληνύχτα και αντίο! Ήταν καταστροφή για τον Μπάιντεν. Εκατομμύρια Αμερικανών μόλις παρακολούθησαν το τέλος της προεδρίας του σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Ήταν ντροπή. Δεν φαινόταν γέρος, φαινόταν αρχαίος». «Ήταν λυπηρό», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα δίνοντας μία γεύση από το κλίμα που επικρατεί στο κόμμα του, τους Δημοκρατικούς».

«USA Today»: Καταστροφική η εμφάνιση Μπάιντεν

«Οι Δημοκρατικοί απελπίζονται με την καταστροφική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν. Κάποιοι είπαν ότι πρέπει να αποσυρθεί για να επιτρέψει σε άλλον Δημοκρατικό να είναι υποψήφιος», γράφει η εφημερίδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ