Σήλια Κριθαριώτη: Πίνει gin & tonic με την κολλητούλα της στο Παρίσι – «Είμαστε μαζί από την εποχή των μεγάλων πάρτι μέχρι & σήμερα στην μητρότητα!» (φωτό)

Πανέμορφες και με μία βεντάλια στα χέρια ποζάρουν στον φακό.

Η αγαπημένη μας σχεδιάστρια μόδας, Σηλία Κριθαριώτη με την καλύτερη της φίλη Καλλιόπη Καρέλλα.

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι να τελείωσε, αλλά η σχεδιάστρια συνεχίζει να βρίσκεται εκεί και να απολαμβάνει λίγο χρόνο ξεκούρασης πριν επιστρέψει στην απαιτητική της καθημερινότητα.

Οι φίλες, λοιπόν, βρέθηκαν στο Bambini Restaurant στην πόλη του «φωτός» για να πιούν ένα gin and tonic όπως μας κάνει γνωστό η ίδια.

Πανέμορφες και με μία βεντάλια στα χέρια ποζάρουν στον φακό.

Διαβάστε ακόμα: Σήλια Κριθαριώτη: Φανταστική εμφάνιση με τουαλέτα που η ίδια σχεδίασε - Ασημένια με μανίκια puff! (φωτό)

Η Σήλια Κριθαριώτη γράφει για την κολλητή της στην λεζάντα της ανάρτησης: «Με μία από τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Είμαστε μαζί από την εποχή των μεγάλων πάρτι μέχρι και σήμερα στην μητρότητα!

Νιώθω ευλογημένη που είμαι η νονά του δεύτερου αξιολάτρευτου γιου της Eddie πρωτοετή στο @georgetownuniversity!

Απολαμβάνουμε μαζί όλες τις περιόδους της ζωής μας, από τις βιταμίνες όταν ήμασταν νέες μανούλες μέχρι και τα τζιν με τόνικ!

Στην υγειά πολλών ακόμα ευτυχισμένων στιγμών!»

Διαβάστε ακόμα: Σήλια Κριθαριώτη: Μοναδικά γενέθλια στο σπίτι της με θέα την Ακρόπολη - Δίπλα της ο σύζυγος της, Νίκος Τσάκος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ