Στην Αθήνα η μητέρα του Έλον Μασκ - Η πανέμορφη 70αρα, Maye παρουσίασε το βιβλίο της - Με τέλεια μπλε jumpsuit δια χειρός Themis Z (φωτό)

Τίμησε την Ελληνίδα σχεδιάστρια, Θέμιδα Ζουγανέλη

Στην Αθήνα βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα η "διάσημη" μαμά, Maye Musk!

Η μητέρα του Elon Musk βρέθηκε στη χώρα μας (για δεύτερη φορά!), για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο, «A woman makes a plan», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά. 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο γνωστό εστιατόριο "Moorings" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μεταξύ άλλων είδαμε την Άντζελα Γκερέκου, τη Νόνη Δούνια, τη Σοφία Ζαχαράκη, τη Σοφία Βούλτεψη, την Αθηνά Λινού, τη Χριστίνα Κοντοβά ...

Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Έλλη Σπυροπούλου.

Η 76χρονη τίμησε μάλιστα και την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Θέμιδα Ζουγενέλη (Themis Z) φορώντας μία φανταστική μπλε με ιδιαίτερα πράσινα μοτίβα ολόσωμη φόρμα από την πρόσφατη συλλογή της.

Μπορείτε να βρείτε την μοναδική αυτή δημιουργία εδώ.

Και φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους 1,5 εκατομμύρια ακολούθους της στιγμιότυπα από αυτή τη σημαντική στιγμή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παρουσίασα το ελληνικό μου βιβλίο στην όμορφη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ευχαριστώ @elli_spy για αυτή την υπέροχη εκδήλωση με καταξιωμένες γυναίκες να διαβάζουν κεφάλαια από το βιβλίο μου», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Maye Musk.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, η ίδια επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκε στο χώρο από την πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου αλλά και τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης, κ. Σταμπολίδη.

Διατηρώντας το κομψό της στυλ, η Maye Musk φόρεσε ένα floral πουκάμισο με ένα λευκό παντελόνι.

«Με χαρά υποδεχτήκαμε την μητέρα του γνωστού σε όλους, Ελον Μασκ για δεύτερη φορά στην Ελλάδα! Την κυρία Μaye Musk.. Αυτη την φορά για την παρουσίαση του βιβλίου της «A woman makes a plan»- Διηγείται την δική της ζωή! Μια συγκλονιστικη ζωη με δυνατο μήνυμα κουράγιου κ πίστης για όλους μας! Με την κυρία Maye Musk συζητήσαμε πολλά θέματα όπως και το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα! Ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες αλλά και όλους τους φιλέλληνες που αναγνωρίζουν, ότι είναι ένα θέμα που αφορά την ίδια την δημοκρατία των λαών!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε ακόμη: Η Maye Musk θυμάται τη στιγμή που πόζαρε στο Met Gala: Αγκαζέ με τον γιο της, Elon στο κόκκινο χαλί του 2022 & 2016 (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Thanksgiving με τους διάσημους Αμερικάνους - Από τη Maye Mask & Iris Apfel έως την Mariah Carey & την Χάιντι Κλουμ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ