Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο πορτραίτο με επίσημη στολή για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - Η φωτό τραβήχτηκε πριν ξεκινήσει τη θεραπεία για τον καρκίνο

Ενσταντανέ από το παρελθόν

Ένα νέο πορτραίτο του Βασιλιά Καρόλου κυκλοφόρησε για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας.

Ο 75χρονος μονάρχης ποζάρει στο φακό του Hugo Burnand και τον βλέπουμε να φοράει την επίσημη στρατιωτική στολή, τα μετάλλια του και να κρατάει το σπαθί του.

Να πούμε ότι το ενσταντανέ έχει τραβηχτεί τον Νοέμβριο του 2023.

Την ίδια στιγμή ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού δημοσίευσε κι ένα βίντεο με την βασίλισσα Καμίλα να αποτίνει φόρο τιμής στους στρατιωτικούς.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω μαζί σας την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων», είπε αρχικά η 76χρονη.

«Είτε σε αυτή τη χώρα είτε στο εξωτερικό, γιορτάζουμε την υπηρεσία των ανδρών και των γυναικών στον στρατό μας και σας ευχαριστούμε όλους για ό,τι κάνετε για να προστατεύσετε αυτή τη χώρα μας. Θυμόμαστε επίσης αυτούς που έχουν κάνει την απόλυτη θυσία στην επιδίωξη της σταθερότητας και ειρήνη σε όλο τον κόσμο», είπε.

Εμφανίσθηκε κομψή με μπλε φόρεμα, το οποίο διακόσμησε με την καρφίτσα Royal Lancers.

Η καρφίτσα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Καμίλα, καθώς είναι το σύνταγμα στο οποίο υπηρετούσε ο πατέρας της και του οποίου η Αυτού Μεγαλειότητα είναι Αρχηγός Συνταγματάρχης.

Διαβάστε ακόμη: Ο βασιλιάς Κάρολος με τους αυτοκράτορες της Ιαπωνίας - Τιάρες & βασιλική χλιδή στην υποδοχή & τις δεξιώσεις - Δείτε φωτό & βίντεο

Διαβάστε ακόμη: D-Day: Συγκινημένοι ο Βασιλιάς Κάρολος με την Βασίλισσα Καμίλα - Δάκρυσαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ