Σπέτσες: Παρέμβαση της εισαγγελίας για το θάνατο του 44χρονου Βρετανού - Διέταξε τα μέλη του πληρώματος του σκάφους να μείνουν στο νησί (βίντεο)

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Άγγλου που επέβαινε σε σκάφος στις Σπέτσες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε βρεθεί νεκρός στην προβλήτα του παλιού λιμανιού του νησιού την περασμένη Παρασκευή.


Μετά από εντολή εισαγγελέα, ο λιμενάρχης έδωσε εντολή να μη φύγουν από το νησί το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους -μέλος του οποίου ήταν ο 44χρονος- όπως και τα μέλη του πληρώματος του συνοδευτικού σκάφους.

Το ιστιοπλοϊκό συμμετείχε στη Spetses Classic Yacht Regatta. Οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του 44χρονου.

Διαβάστε ακόμη: Έγραψα τον Αύγουστο του 2012! Η Μυκονο-ποίηση των Σπετσών ή η ''γουρουνοποίηση'' του αρχοντικού νησιού του Αργοσαρωνικού - 2023, η κατάσταση ξεπέρασε την πρόβλεψη μου!

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian – Kendall Jenner: Διακοπές στις Σπέτσες κάνουν οι διασημότερες αδελφές του κόσμου – Μένουν στο πολυτελές yacht του Jeff Bezos (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Χαλαρές στιγμές για Στέφανο Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπέθ στις Σπέτσες: Με βερμούδες το ζευγάρι ξεκουράζεται στο Al Vecchio Porto - Δείτε φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ